Westerheide.jpg

Brandweer
Gooi en Vechtstreek

Contact

Brandweer Gooi en Vechtstreek
Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum /
Postbus 57
1200 AB Hilversum
T: 035 688 5555
E: info@brandweergooivecht.nl

Voor de media
Woordvoering bij incidenten 
T: 06 156 35033
Woordvoering corporate
T: 06 215 61653

Wie zijn wij?

Brandweer Gooi en Vechtreek is op 1 januari 2009 ontstaan uit de brandweerkorpsen in de regio Gooi en Vechtstreek en maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek. In onze regio wordt samengewerkt door zeven gemeenten (Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren), de brandweer, de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen (GHOR), de politie en het Openbaar Ministerie.

Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek werken ruim vijfhonderd mensen, zowel vrijwilliger en als beroeps. Het korps omvat dertien brandweerposten.

Werken in onze regio

Heb jij het in je om brandweerman of brandweervrouw te worden? Wil je meer weten over werken in onze regio? Of wil jij je direct aanmelden als vrijwilliger?

Brandweer opent tijdelijke post in Hilversum-Zuid i.v.m. werkzaamheden HOV-traject

De bouw van het Hilversumse deel van de Hoogwaardige Openbaar Vervoer-verbinding (HOV) gaat maandag 30 maart 2020 van start. Het gaat om de aanleg van een vrije busbaan tussen de A27 en het NS-station in Hilversum. Ook wordt er een natuurbrug bij Anna's Hoeve en een spoorwegonderdoorgang voor auto- en fietsverkeer op de drukke Oosterengweg gebouwd.

Kaartje Header
Koolmonoxidemelder.jpg

Social Media Gooi en Vechtstreek