Specialist Risico's en Veiligheid met aandachtsgebied BRZO (A-variant)

Brandweer Gelderland-Zuid levert uitstekende brandweerzorg aan iedereen die woont, werkt en verblijft in ons gebied. Daarmee dragen we in belangrijke mate bij aan een veilige leefomgeving. Wij tonen eigenaarschap, zijn resultaatgericht en staan midden in de samenleving.

Brandweer Gelderland-Zuid maakt deel uit van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. In Veiligheidsregio Gelderland-Zuid werken de hulpdiensten van brandweer en ambulancezorg en veertien gemeenten samen om grootschalige incidenten, rampen en crises te voorkomen, te bestrijden en te beperken.


Heb jij affiniteit met industriële veiligheid?
Ben jij in staat complexe aanvragen te doorgronden, hierover te adviseren
én om Brzo-inspecties uit te voeren?
Kom dan werken bij het team omgevingsveiligheid als

Specialist Risico’s & Veiligheid met aandachtsgebied BRZO (A-variant)
HR21: Medewerker beleidsuitvoering I

36 uur per week


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Brzo-inspecteur en adviseur. Hierbij adviseer je in het kader van omgevingsveiligheid. Je inventariseert, analyseert en beoordeelt risico’s bij complexe industriële objecten en voert binnen Oost-5 verband Brzo-inspecties uit bij Brzo-bedrijven. Tevens analyseer je bedrijfsbrandweerrapportages, voer je bedrijfsbrandweerinspecties uit en ben je in staat een aanwijsbesluit bedrijfsbrandweer op te stellen.

Je levert uitstekende dienstverlening doordat je jouw expertise zodanig in zet dat je verbinding krijgt en behoudt met interne en externe partijen.


Wat breng je mee?

Je beschikt over een HBO of WO diploma in een technische richting en hebt aantoonbare affiniteit met het veiligheidsmanagement in een technische omgeving. Je hebt het diploma Specialist Industriële Veiligheid of de bereidheid deze te behalen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met milieuadvisering en kennis van Brzo. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en flexibel inzetbaar. Opleidingen op het gebied van Brzo zijn een pré.

Je bent analytisch en oplossingsgericht. Netwerken gaat je van nature goed af. Je schriftelijke en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent ambitieus, flexibel en werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Je handelt vanuit onze drie kernwaarden ‘Vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘


Wat bieden we jou?

Een mooie interessante uitdaging voor een bruto maandsalaris van maximaal € 4.225,-   volgens schaal 10 van de Salaristabel gemeente-ambtenaren, bij een aanstelling van 36 uur.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van circa 17% van je bruto jaarloon dat je o.a. kunt inzetten voor verlof, geld of studie.

Een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren volgt een vaste aanstelling.

De rechtspositie is gebaseerd op de Arbeidsvoorwaardenregeling VRGZ


Bijzonderheden

De standplaats wordt in onderling overleg bepaald op basis van je woonplaats en de standplaatsen van de collega’s in het team omgevingsveiligheid.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Je bent bereid een rol of taak in de crisisorganisatie te vervullen.

Bij aanstelling vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op met Melvin Wind, Teamleider Omgevingsveiligheid, 088 – 457 58 05

Hier is ook een uitgebreidere omschrijving van het takenpakket op te vragen.


Geïnteresseerd?

We ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk 21 juni 2019
De gesprekken zullen plaats vinden op 10 juli.

Mail je reactie naar

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
pzsollicitatie@vrgz.nl

Vermeld in de onderwerpregel
VR 21-19 en je naam.

www.vrgz.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Delen