Vacature 2 manschappen 24-uursdienst Nijmegen

Het brandweerkorps Nijmegen voert de brandweerzorg uit voor Gemeente Nijmegen  (ruim 160.000 inwoners).  Het korps telt circa 80 beroepsmedewerkers en 20 vrijwilligers, die werken vanuit  drie posten: Noord, Centrum en West.

Voor het thema Operationele Dienst van Brandweer Nijmegen zoeken wij per  1 november 

2 manschappen voor de 24-uursdienst (m/v)

36 uur

Wat ga je doen?

Je bent belast met de bestrijding van branden, slachtofferhulpverlening en technische hulpverlening. Je bestrijdt incidenten waarbij gevaarlijke stoffen zijn betrokken. Je redt mens en dier, stabiliseert het incident en beperkt zo veel als mogelijk de schade aan mensen, dieren, objecten en aan het milieu. Het uitrukvoertuig en de voertuigapparatuur maak en hou je gebruiksklaar. Je neemt voortdurend deel aan oefeningen om je kennis, vaardigheden en lichamelijke conditie op peil te houden. Je wordt flexibel ingezet in zowel dagdiensten als 24-uursdiensten.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal je diploma Manschap A en bovendien enkele jaren ervaring als manschap (vrijwillig en/of beroepsmatig).  Affiniteit met autotechniek en/of elektrotechniek is een pre.

Je bent integer, kunt werken in teamverband. Je bent flexibel, hebt aandacht voor kwaliteit en bent stressbestendig. In deze functie is het verder heel belangrijk dat je vakkundig bent en daarbij een gezonde dosis zelfvertrouwen hebt. Je moet besluitvaardig zijn en mondeling helder kunnen communiceren.

Wat bieden we jou?

Je salaris is minimaal € 1663, - en maximaal € 2.535,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, volgens schaal 5 van de AVRGZ (CAR/UWO). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn.
Je krijgt een onregelmatigheidstoelage. 
Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar. In verband met toekomstige ontwikkelingen krijg je daarna mogelijk een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Op 15 november 2017 houden we een selectiedag. Op deze dag vinden de selectiegesprekken plaats. En je doet diverse praktijktesten zoals een technische test, een zwemtest en een groepsopdracht.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Bij aanstelling vragen we je een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te leveren.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Maikel van Loon, groepschef 24-uursdienst via 06-57544259

Geïnteresseerd?

Je reactie met motivatie en cv ontvangen wij graag uiterlijk 5 november 2017

Mail je reactie naar Veiligheidsregio Gelderland-Zuid pzsollicitatie@vrgz.nl

Vermeld in de onderwerpregel VR 39-17 en je naam

Op dinsdag 31 oktober om 19.00 uur organiseren we een informatieavond over het werk bij de brandweer. Deze avond vindt plaats op brandweerpost Noord, Spoorstraat 31, 6663 AE in Lent. Heb je interesse, meld je dan per mail bij Maikel van Loon op maikel.van.loon@vrgz.nl

Nijmegen-centrum
Professor Bellefroidstraat 11
6525 AG Nijmegen
088-4575200
Wij gebruiken cookies