Post Millingen aan de Rijn zoekt een collega

Om post Millingen aan de Rijn op sterkte te krijgen, zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige en man of vrouw voor de vrijwilligersfunctie van Manschap.

Je kennis en ervaring

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt een goede lichamelijke conditie
  • Je hebt een opleiding gevolg op tenminste VMBO niveau 1
  • Je woont en/of werkt in Millingen aan de Rijn
  • De beschikking over rijbewijs B is een pré

Dat je in Millingen aan de Rijn woont, is belangrijk omdat je na alarmering binnen enkele minuten op de brandweerpost aanwezig moet kunnen zijn. Je bent dan ook bereid en in staat om op onverwachte momenten, als de pieper gaat, direct je werk of andere bezigheden te laten voor wat ze zijn en naar de post te gaan. 

Wat wij je bieden
We betalen je opleiding tot manschap. Deze opleiding duurt twee jaar, waarbij je een avond in de week (praktijk)lessen volgt. Je sluit je opleiding af met examens. Je krijgt een vergoeding volgens de landelijke CAO brandweervrijwilligers. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van je functie. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en op declaratiebasis een vergoeding voor opleiden, oefenen en uitrukken.

Interesse? Vul het sollicitatieformulier in!

Millingen aan den Rijn
Heerbaan 65
6566 ED Millingen aan den Rijn
088-4575200

Direct solliciteren

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Delen