Post Millingen aan de Rijn zoekt 3 manschappen(m/v)

Bij post Millingen aan de Rijn van Brandweer Gelderland-Zuid werken 15 vrijwilligers samen in een actief en enthousiast team. Om onze post op sterkte te krijgen, zijn we op zoek naar drie enthousiaste en leergierige mannen en/of vrouwen voor de vrijwilligersfunctie van Manschap.

Je kennis en ervaring

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt een goede lichamelijke conditie
  • Je hebt een opleiding gevolg op tenminste VMBO-niveau 1
  • Je woont en/of werkt in Millingen aan de Rijn
  • De beschikking over rijbewijs B is een pre
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen

Dat je in Millingen aan de Rijn woont, is belangrijk omdat je na alarmering binnen enkele minuten op de brandweerpost aanwezig moet kunnen zijn. Je bent dan ook bereid en in staat om op onverwachte momenten, als de pieper gaat, direct je werk of andere bezigheden te laten voor wat ze zijn en naar de post te gaan. 

Wat wij je bieden
We betalen je opleiding tot manschap. Deze opleiding duurt twee jaar, waarbij je een avond in de week (praktijk)lessen volgt. Je sluit je opleiding af met examens. Je krijgt een vergoeding volgens de landelijke CAO brandweervrijwilligers. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van je functie. De vergoeding bestaat uit een vaste jaarvergoeding en op declaratiebasis een vergoeding voor opleiden, oefenen en uitrukken.

Interesse of vragen?
Mail dan naar Peter.Heijmen@vrgz.nl; we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Leergang manschap in beeld

 

Millingen aan den Rijn
Heerbaan 65
6566 ED Millingen aan den Rijn
088-4575200

Direct solliciteren

Delen