Nijmeegse Vierdaagse: Barbecue & gezamenlijk de “Via Gladiola” oplopen

  • Nijmegen
  • 20 april 2018

Het is bijna zover, de Nijmeegse Vierdaagse 2018 gaat op dinsdag 17 juli van start.

Ter gelegenheid hiervan organiseert de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid weer een feestelijk ontvangst met barbecue voor de lopers en verzorgers van de Nederlandse brandweerkorpsen en Veiligheidsregio’s. Wij nodigen hen uit voor deze gezellige barbecue in de Nijmeegse brandweerkazerne op maandag 16 juli a.s. Wil je erbij zijn? Meld je dan uiterlijk op vrijdag 6 juli aan via brandweernijmegen@vrgz.nl.

Daarnaast lopen we ook dit jaar tijdens de intocht op vrijdag 20 juli weer gezamenlijk de laatste 5 kilometer. Er is een locatie ingericht als laatste rustplaats waar we alle lopers verwelkomen die werkzaam zijn binnen één van de veiligheidsregio’s. Je wordt hier voorzien van eten drinken en hebt de keuze om de laatste kilometers zelfstandig of gezamenlijk te lopen. De juiste locatie en tijd van vertrek worden nog gecommuniceerd.

Loop je mee met de Vierdaagse en wil je gebruik maken van de hierboven beschreven mogelijkheden op vrijdag 20 juli. Meld je dan uiterlijk 6 juli aan via brandweernijmegen@vrgz.nl.

 

Delen