Informatiebijeenkomsten vrijwillige brandweer bij jou in de buurt!

  • Fryslân
  • 16 maart 2017

Vrijwillige brandweer iets voor jou? Kom naar de informatiebijeenkomst bij jou in de buurt!

In maart en april zijn er informatiebijeenkomsten voor mensen die geïnteresseerd zijn om bij de vrijwillige brandweer te komen. Tijdens deze bijeenkomsten kun je al je vragen over het brandweerwerk stellen. Bijvoorbeeld wat je moet doen om vrijwillige brandweer te worden? Hoeveel tijd het kost? Wat de gevolgen voor je werkgever zijn? En wat je van het werk kunt verwachten. Op deze en alle andere vragen geven we graag antwoord.

Nieuwe collega’s gezocht
De vrijwillige brandweer is op verschillende plekken op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom zijn er binnenkort informatieavonden in verschillende brandweerkazernes. Wij nodigen hier graag alle omwonenden uit die geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden. Brandweer Fryslân heeft in het gebied rondom enkele brandweerkazernes uitnodigen verstuurd. In deze enveloppen zit een flyer met informatie en een antwoordkaart. Door de antwoordkaart op te sturen kun je aangeven of je aanwezig bent bij de informatieavond. Na de informatieavond kun je aangeven of je belangstelling hebt om onze nieuwe collega te worden. De ploeg gaat dan graag met je in gesprek. In de volgende plaatsen zijn informatieavonden in de brandweerkazernes en ben je van harte welkom:

Schiermonnikoog, 19 september om 19.30 uur, Knuppeldam 8

Geen uitnodiging?
Heb je geen uitnodiging ontvangen? Of heeft de post in jouw omgeving niet geadresseerd uitnodigingen verstuurd? Maar wil je wel informatie om je keus te maken of de vrijwillige brandweer iets voor jou is?

Via dit formulier je belangstelling aangeven.

Delen