Informatieavond Brandweer Surhuisterveen

Heb jij interesse om je voor de brandweer van Surhuisterveen in te in te zetten of heb je vragen over werken bij de brandweer? Dan ben je welkom tijdens de informatieavond. Hier zijn ploegleden die wat vertellen over de vrijwillige brandweer en kun je het gesprek aan gaan voor al je vragen!

Locatie: Lauwersweg 18, Surhuisterveen
Datum: Donderdag 12 september 2019
Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur

Ervaringen van medewerkers

‘‘Nog geen moment spijt van gehad!’’
Jeroen Postma: Vier jaar geleden ben ik in contact gekomen met de brandweerpost van Surhuisterveen. Na een tijdje de kat uit de boom gekeken te hebben, besloot ik me aan te melden voor de opleiding. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Op een vaste avond is de opleiding voor manschap A , ook is er eens in de twee weken een oefenavond met de ploeg van Surhuisterveen. Via een app kan ik aangeven wanneer ik inzetbaar ben, zo weten mijn collega’s wanneer ze op me kunnen rekenen. Een mooie ervaring waar je echt geen spijt van krijgt! Zie ik jou binnenkort?

“Alweer 6 jaar ben ik vrijwilliger bij de brandweer.’’
Johann Postma: Vanaf 2013 ben ik actief voor de brandweer van Surhuisterveen. Begonnen als manschap maar inmiddels chauffeur/pompbediende. Naast mijn werk als autoverkoper is het brandweervak mijn grote passie! Een groep die elkaar niet heeft uitgezocht maar bij elkaar is gebracht voor hun gezamenlijke passie. Met elkaar de klus klaren. Je staat er nooit alleen voor hoe confronterend de situatie ook is. Kortom een hele goede beslissing. Word jij onze nieuwe collega?

Informatieavond Brandweer Surhuisterveen


Delen