Informatieavond Brandweer Oldeberkoop

De post Oldeberkoop van Brandweer Fryslân is op zoek naar brandweermannen en -vrouwen die als vrijwilliger aan de slag willen. Geïnteresseerden zijn welkom om kennis te maken met de brandweer tijdens de informatieavond op woensdag 12 juni vanaf 19.30 uur. De ploeg van Oldeberkoop geeft hier informatie over het werk van de vrijwillige brandweer en gaat graag met je in gesprek.

Locatie: Heerenveenseweg 2b
Datum: Woensdag 12 juni
Tijd: 19.30 uur

Ervaring van medewerkers

Marcel Eikens: Iedereen heeft zich als kind weleens ingebeeld dat je met gillende sirenes, in een grote rode auto, een held mag zijn. Als brandweerman van 38 jaar, en al 6 jaar actief bij de brandweer, is die droom nu werkelijkheid. Het is zoveel meer dan als klein kind in de auto zitten. Het is samen met je familie, want zo voelt het, iets doen voor iemand die je nodig heeft. Dat is het gevoel van trots. Zolang ik dat gevoel blijf hebben, blijf ik ook altijd een kleine brandweerman.

Henry Brandsma: De brandweer is voor mij een mooie levensinvulling. Klussen klaren in teamverband, waar het voor de normale burger ophoudt, geeft mij altijd een voldaan gevoel. Het redden van mens en dier is zeer dankbaar werk. Na ongeveer 18 jaar is het nog steeds een mooi vak. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Erik Veldstra: Werken bij de vrijwillige brandweer brengt een gezonde spanning met zich mee. Je weet nooit waar je over 5 minuten staat. Met een hechte ploeg sta je 24/7 klaar om mens en dier in je regio te helpen.

Joeri Arndt: Sinds 2013 ben ik als vrijwilliger actief bij Brandweer Oldeberkoop. De eerste jaren alleen als manschap, maar sinds vorig jaar ook als chauffeur. In de voorbije jaren hebben we een aantal mooie en pittige uitrukken gehad, waarbij we als team altijd weten dat we op elkaar kunnen rekenen. Weinig dingen zijn mooier dan met een gemotiveerde ploeg brandweerlieden de lastigste klussen te klaren.

 

Informatieavond Brandweer Oldeberkoop


Delen