Wil jij diensten met ons meedraaien in Almere?

Brandweer Flevoland is 24 uur per dag, 7 dagen per week direct inzetbaar voor het redden van mens (waaronder reanimaties) en dier.

We werken met passie en op basis van gelijkwaardigheid met zowel beroepsmedewerkers als vrijwilligers. Op de posten in Almere werken we met het zgn. kazerneringsmodel. Dat houdt in dat we verplicht zijn om op de kazerne te verblijven tijdens onze dienst. Het voordeel hiervan is, is dat je de passie voor de brandweer kunt combineren met je werk - en privé situatie.

We zijn op zoek naar gedreven brandweervrijwilligers die ongeveer 2 diensten (avond/ nachtdiensten of 24 uurs diensten) per maand met ons mee willen draaien, waarbij we uitrukken, oefenen en werkzaamheden verrichten.

Bij Brandweer Flevoland geloven wij in een eigen en gedeelde verantwoordelijkheid voor het behalen van de doelstellingen van jouw functie en het invulling geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarbij sta jij als belangrijk onderdeel van Brandweer Flevoland centraal. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we naar onze website: www.brandweerflevoland.nl

Je voldoet aan onderstaand profiel?
Je bent minimaal 18 jaar en beschikt over MBO (2-3) werk- en denkniveau. Je hebt je rijbewijs B en je hebt het diploma manschap A behaald. We zoeken sportieve (zowel lichamelijk als geestelijk gezond), enthousiaste teamplayers, die kunnen samenwerken maar ook individueel zijn/haar mannetje kunnen staan.

Wat kunnen we jou bieden?
Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie die volop in beweging is en er toe doet!. Voor deze functie bieden wij een passende vergoeding die bestaat uit een jaarvergoeding (januari 2018: €349,00.) en een vergoeding voor de kazernedienst die je draait (januari 2018: €128,37 voor een 13 uurs dienst en € 248,96 voor een 24 uursdienst in het weekend).

Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Richard Bos, Bevelvoerder Brandweerzorg Zuid (Almere) 0900-0165, r.bos@brandweerflevoland.nl.

Word jij enthousiast van deze functie, reageer voor 30 januari 2019. We kijken uit naar een aansprekende sollicitatie, aangevuld met een volledig CV. Stuur deze naar: vacatures@brandweerflevoland.nl. Naar aanleiding hiervan zullen we z.s.m. contact met je opnemen.

Almere Stad
Markerkant 15-13
1314 AT Almere
0900-0165
Wij gebruiken cookies