Als vakinhoudelijk coördinator facilitair vertaal je ontwikkelingen binnen het vakgebied facilitair naar uitvoeringsbeleid voor de organisatie.

Vacature vakinhoudelijk Coördinator facilitair

De afdeling Brandweerzorg is op zoek naar een vakinhoudelijk Coördinator facilitair

Brandweer Flevoland is een dynamische organisatie, met werk dat er toe doet! Het beschermen en redden van mensen en dieren staat centraal in het werk dat we uitvoeren en de organisatie die wij zijn.
Brandweer Flevoland is onderdeel van de Veiligheidsregio Flevoland. De Veiligheidsregio is een samenwerkingsverband van gemeenten, brandweer, GHOR, politie en andere hulpdiensten op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Het bestuur van de Veiligheidsregio wordt gevormd door de zes burgemeesters van de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Zeewolde en Urk.


Flevoland is een regio met een bloeiende economie en een groeiende bevolking. Met logistieke knooppunten, veel recreatie, grote evenementen en een vliegveld kent de regio een heel eigen risicoprofiel en dynamiek. Om de uitdagingen van nu en de (nabije) toekomst aan te kunnen wordt de organisatie versterkt. Deze versterking heeft als doel de veiligheid van de burger in Flevoland duurzaam te borgen en krijgt vorm door het opnieuw inrichten van de eigen organisatie, maar ook door de (intensieve) samenwerking met de veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Utrecht en de GGD Flevoland.
Als vakinhoudelijk coördinator bouw jij mee aan een stevige regio. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit in werkprocessen binnen je vakgebied en de samenhang met ander vakgebieden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt hierin nauw samen met de collega’s en collega coördinatoren.

Wie zoeken wij?
Als vakinhoudelijk coördinator facilitair vertaal je ontwikkelingen binnen het vakgebied facilitair naar uitvoeringsbeleid voor de organisatie. Je hebt zicht op de relaties met externe leveranciers en voert een actief contractmanagement. Je denkt vooruit en concretiseert het werk in operationeel en financiële planningen. Deze stem je proactief af met de coördinatoren (brandweerzorg) op de posten, de andere vakinhoudelijk coördinatoren en de collega’s van het team financiën. Je hebt goed contact met je teamleider en eventuele vakspecialisten om deze vertaling goed te kunnen maken. Bij vragen over de uitvoering ben je het aanspreekpunt voor bevelvoerders en andere collega’s. Je draagt zorg voor een optimale samenwerking met collega coördinatoren. Je stimuleert een open, inspirerende werkomgeving waarin wordt samengewerkt en elkaar feedback wordt gegeven. De samenhang tussen collega’s vind je belangrijk. Samen met de collega’s en collega coördinatoren zorg je ervoor dat collega’s goed zijn toegerust (werkinstructie, materiaal etc.) om invulling te geven aan de werkzaamheden op jouw vakgebied.


Als coördinator Facilitair heb je aantoonbaar affiniteit met facilitaire aangelegenheden. Je draagt samen met de twee huismeesters zorg voor een effectief en efficiënt beheer van de huisvesting en een adequate ondersteuning van posten op facilitair gebied. Je brengt de behoeften van de posten in kaart, en komt samen met de teamleider tot uitgangspunten voor de uitvoering van de werkzaamheden. Je bent aanspreekpunt voor de gemeenten en leveranciers op het gebied van vastgoedbeheer, onderhoud en (service-) contracten. Je bent klantgericht, facilitair ingesteld en zakelijk, zo zorg jij ervoor dat leveranciers het vereiste serviceniveau waarmaken. Je werkt vanuit een visie en vaste kaders, maar weet ook wanneer maatwerk noodzakelijk is. Daarnaast word je repressief ingezet in dagdiensten in de functie van bevelvoerder en/of chauffeur (voor ondersteuning van de vrijwillige posten of in dagdienst). Indien je niet over de diploma’s voor bevelvoerder en/of chauffeur beschikt, dan ben je bereid die te halen. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (o.b.v. opleiding en/of eerder assessment) en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.


Wat bieden wij?
Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie die volop in beweging is. Geen dag is hetzelfde. Als je een interne collega bent met een beroepsaanstelling, dan mag je de functie eerst voor een jaar gaan invullen. Daarna wordt de benoeming definitief. Je behoudt te allen tijde je vaste aanstelling. Wanneer je een collega bent met een vrijwillige aanstelling of een externe kandidaat, dan bieden wij jou een tijdelijke aanstelling van een jaar met (bij gelijke omstandigheden en goed functioneren) perspectief op een vaste aanstelling. Brandweer Flevoland is onderdeel van de Veiligheidsregio Flevoland. Al het personeel is daarom in algemene dienst van de Veiligheidsregio.


De functie is ingeschaald in schaal 9. Daarbij hoort een maximaal bruto maandsalaris van € 3.968,-- op basis van een 36-urige werkweek (fulltime). Inschaling hangt af van kennis en ervaring. Daarnaast biedt Veiligheidsregio Flevoland goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactpersoon
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joep Rozendal, directeur Brandweerzorg, bereikbaar via nummer: 0900-0165 (lokaal tarief) of per email: j.rozendal@brandweerflevoland.nl. Voor vragen met betrekking tot de selectieprocedure kun je contact opnemen met Monique Sinselmeijer, adviseur HR, 06-22221075 of per e-mail:m.sinselmeijer@brandweerflevoland.nl.

Solliciteren
Als de functie jou aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je cv en motivatiebrief uiterlijk tot 20 januari a.s. sturen naar vacatures@brandweerflevoland.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 31 januari 2020. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Deze vacature wordt (nogmaals) intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lelystad
Gordiaandreef 101
8233 AB Lelystad
0900-0165

Vacature vakinhoudelijk Coördinator facilitair

Als vakinhoudelijk coördinator bouw jij mee aan een stevige regio. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit in werkprocessen binnen je vakgebied en de samenhang met ander vakgebieden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt hierin nauw samen met de collega’s en collega coördinatoren.

Delen