Vacature Medewerker Roosterplanning in Flevoland

De afdeling Brandweerzorg is ter uitbreiding van haar planningsactiviteiten op zoek naar een:

Medewerker Roosterplanning
Fulltime

De organisatie
Brandweer Flevoland is een dynamische organisatie, met werk dat er toe doet! Het beschermen en redden van mensen en dieren staat centraal in het werk dat we uitvoeren en de organisatie die wij zijn. Brandweer Flevoland is onderdeel van de Veiligheidsregio Flevoland. De Veiligheidsregio is een samenwerkingsverband van gemeenten, brandweer, GHOR, politie en andere hulpdiensten op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Het bestuur van de Veiligheidsregio wordt gevormd door de zes burgemeesters van de gemeenten Almere, Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Zeewolde en Urk.

Flevoland is een regio met een bloeiende economie en een groeiende bevolking. Met logistieke knooppunten, veel recreatie, grote evenementen en een vliegveld kent de regio een heel eigen risicoprofiel en dynamiek. Om de uitdagingen van nu en de (nabije) toekomst aan te kunnen wordt de organisatie versterkt. Deze versterking heeft als doel de veiligheid van de burger in Flevoland duurzaam te borgen en krijgt vorm door het opnieuw inrichten van de eigen organisatie, maar ook door de (intensieve) samenwerking met de veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Utrecht en de GGD Flevoland.

Wat ga je doen?
Samen met je collega-planner ben je verantwoordelijk voor de integrale personele planning in een sluitend rooster en je zorgt voor de uitvoering van alle werkzaamheden die met die planning te maken hebben. Je zorgt voor de personele invulling van het perioderooster op basis van het jaarrooster. Je houdt hierbij rekening met wet en regelgeving (zoals arbeidstijdenwet en arbeidstijdenbesluit), repressieve taken en specialismen. Je adviseert, signaleert en acteert pro-actief op relevante veranderingen op je vakgebied. Daarnaast heb je met regelmaat overleg met coördinatoren van verschillende teams ten behoeve van een doelmatige inzet van de medewerkers en het rooster sluitend te houden. Je vindt een uitdaging om aan de voorkant de beschikbaarheid van zowel de medewerkers als van andere teams binnen de organisatie (die een beroep doen op medewerkers die werkzaam in het rooster) in kaart te brengen. Je verstrekt zowel individueel als voor kleine groepen informatie aan medewerkers.

Wie zoeken wij?
Als Medewerker Roosterplanning krijg je veel verantwoordelijkheid en we stellen dan ook zo onze eisen. Je hebt minimaal MBO4-werk- en denkniveau en je beschikt over relevante werkervaring. Je bent iemand die begrijpt dat processen bij de brandweer complex kunnen zijn en je kent de relevante rechtspositionele regelgeving. Als planner kijk je met een brede blik naar de repressieve bezetting, je maakt verbinding en je zoekt samenwerking met je collega’s om samen resultaat te bereiken. Je weet hoe je draagvlak kunt creëren en je denkt in oplossingen – je snapt dat dit nodig is als het gaat om de ingewikkelde puzzel die roosterplanning nu eenmaal is. Eigenaarschap, accuratesse, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en tact zijn je op het lijf geschreven. Je bent sparringpartner voor je collega’s en leidinggevenden, communicatief sterk, kritisch, flexibel en veerkrachtig. Door je frisse blik op zaken en je creativiteit weet je mensen te inspireren en te overtuigen. Je wordt enthousiast van uitdagingen en persoonlijke ontwikkelkansen.

Wat bieden wij?
Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie die volop in beweging is. Het gaat om een tijdelijke aanstelling met (bij gelijke omstandigheden en goed functioneren) uitzicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris schaal 8, maximaal € 3.485 (aanloopschaal 7, maximum € 3.083) en 17,05 % Individueel Keuze Budget (IKB: bestaande uit 8% vakantiegeld, 6,75% eindejaarsuitkering, 1,5% levensloopbijdrage en 0,8% bovenwettelijk verlof), een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering (bij deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering) en toegang tot een breed aanbod aan digitale opleidingen op www.Goodhabitz.nl .

Contactpersoon
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Sprokkereef. Voor vragen met betrekking tot de selectieprocedure kun je contact opnemen met Monique Sinselmeijer (hr adviseur) m.sinselmeijer@brandweerflevoland.nl of 06-22221075

Solliciteren
Word jij enthousiast van deze functie, twijfel dan niet en reageer voor 9 december 2019. We kijken uit naar een aansprekende motivatie, aangevuld met een volledig CV. Stuur deze naar: vacatures@brandweerflevoland.nl.

Wij willen deze vacature graag snel invullen met de juiste persoon, daarom houden we de vaart er in! De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 13 december 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lelystad
Gordiaandreef 101
8233 AB Lelystad
0900-0165

Delen