Onze vrijwilligers in Emmeloord, Marknesse, Nagele, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen zoeken collega's!

Je weet nooit wanneer een melding komt en als de pieper gaat moet je snel schakelen, alles laten vallen waar je mee bezig bent en gaan!

Wil jij echt iets voor anderen betekenen en ben jij bij voorkeur werkzaam in je woonplaats? Dan is Brandweer Flevoland voor de posten Emmeloord, Marknesse, Nagele, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen op zoek naar jou. Durf jij in te stappen?

Ontwikkelmogelijkheden!
Een leuke en afwisselende functie als vrijwilliger. Maar ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Er zijn binnen de brandweer verschillende opleidingsmogelijkheden, in het brandweerwerk maar ook op het gebied van bijvoorbeeld EHBO en BHV. Zaken die ook voor je werkgever interessant zijn! Verder maak je deel uit van een gezellige en hechte groep, waarmee je samen de brandweerklussen klaart. Als vrijwilliger ontvang je een vergoeding voor je oefen- en inzeturen.

Brandweer Flevoland
Brandweer Flevoland bestrijdt met daadkracht incidenten en verkleint het risico op leed en schade. We zijn sterk door de handen ineen te slaan met andere organisaties. We worden nog sterker door samenwerking met inwoners uit Flevoland. Hier meer informatie over Brandweer Flevoland.

Wat vragen wij?
De brandweer zoekt mannen en vrouwen die binnen een paar minuten op de kazerne van hun woonplaats kunnen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • fysiek en mentaal fit bent
  • stressbestendig bent
  • kan samenwerken
  • bereid bent tijd en energie in de brandweer te steken.

De opleiding tot brandweermanschap duurt twee jaar en vraagt van je dat je twee avonden in de week beschikbaar bent en uren uittrekt voor zelfstudie. Als je de opleiding hebt afgerond, oefen je minstens één keer in de week.

Vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij:

Voor de posten in gemeente Dronten
Ted van de Wint, coördinator Brandweerzorg Oost: telefoon: 0900 - 0165, 
e-mail: t.vandewint@brandweerflevoland.nl

Voor de posten in Noordoostpolder
Hendrik Kramer, coördinator Brandweerzorg Noord: telefoon: 0900 - 0165,
e-mail: h.kramer@brandweerflevoland.nl

Interesse?
Vul dit korte informatieformulier in. Nadat je je interesse kenbaar hebt gemaakt volgt een selectietraject dat bestaat uit een selectiedag, een fysieke keuring, een assessment en een eindgesprek. Dit is allemaal nodig omdat je natuurlijk niet zomaar brandweerman of -vrouw wordt.

Emmeloord
Nijverheidstraat 34
8301 AD Emmeloord
0900-0165
Wij gebruiken cookies