Ben jij onze brandweerman / -vrouw met passie voor brandweerduiken?

Deze fulltime functie bestaat uit twee onderdelen. Een repressief onderdeel en een beheersmatig onderdeel. Voor het repressieve onderdeel treed je op als manschap (brandweerman/ -vrouw) en duiker onder leiding van resp. een bevelvoerder en duikploegleider. Vooral voor de repressieve taak (en natuurlijk de duiktaak) is het belangrijk dat jouw geoefendheid en conditie op peil blijven. Je voelt je verantwoordelijk om daar zelf zorg voor te dragen, door o.a. deel te nemen aan het oefenprogramma.

Voor het beheersmatige onderdeel verricht je onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals ademluchtbescherming en duikuitrusting. Je verricht deze werkzaamheden samen met je collega’s onder leiding van een ploegchef. Bij Brandweer Flevoland word je aangesteld in algemene dienst. In deze functie kun je op basis van het huidige rooster werkzaam zijn op de kazernes in Almere en Lelystad.

Wat kunnen we jou bieden?

Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie die volop in beweging is. Afhankelijk van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris (schaal 6, maximaal € 2.729,00 en aanloopschaal 5, maximum € 2.599,00), Toelage onregelmatige dienst (o.b.v. het rooster), 16,8 % Individueel Keuze Budget (IKB: bestaande uit 8% vakantiegeld, 6,5% eindejaarsuitkering, 1,5% levensloopbijdrage en 0,8% bovenwettelijk verlof), een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering (bij deelname collectieve verzekering). Het gaat om een tijdelijke aanstelling en uitzicht op een vast dienstverband.

Je voldoet aan onderstaand profiel

Je beschikt over MBO (2-3) werk- en denkniveau, met het liefst een technische achtergrond. Je hebt in ieder geval voldoende technische vaardigheden om verschillende gereedschappen te gebruiken en het benodigde materiaal en materieel te onderhouden. Je hebt je rijbewijs B en je hebt in ieder geval het  diploma manschap A behaald. Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma brandweerduiker of je bent bereid dit diploma te behalen. We zijn op zoek naar een teamplayer, die individueel ook zijn/haar mannetje kan staan. Je durft je te onderscheiden in het team en bent daardoor van toegevoegde waarde. Tot slot ben je sportief ingesteld en ben je zowel geestelijk als lichamelijk gezond.

Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Dennis van Slooten, teamleider Brandweerzorg West 06-10955871 of per e-mail: d.vanslooten@brandweerflevoland.nl of Jeffrey Kater, teamleider Brandweerzorg Zuid 06-23601090 of per e-mail: j.kater@brandweerflevoland.nl. Voor meer informatie over de procedure, neem je contact op met Monique Sinselmeijer, telefoon: 0900-0165 of per e-mail: m.sinselmeijer@brandweerflevoland.nl. Word jij enthousiast van deze functie, twijfel dan niet en reageer voor 6 april 2018. We kijken uit naar een aansprekende sollicitatie, aangevuld met een volledig CV. Stuur deze naar: vacatures@brandweerflevoland.nl. De selectiedag vindt plaats op woensdag 18 april 2018 van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Almere Stad
Markerkant 15-13
1314 AT Almere
0900-0165
Wij gebruiken cookies