Ben jij onze brandweerman/-vrouw met passie voor Brandweerduiken? (4 FTE)

Brandweer Flevoland is 24 uur per dag, 7 dagen per week onmiddellijk inzetbaar voor het redden van mens en dier. Naast hulpverlening en brandbestrijding zijn we actief op het gebied van brandveiligheid. Daarbij wordt gewerkt aan het vergroten van de zelfredzaamheid en veiligheidsbewustzijn van de inwoners van Flevoland en bedrijven. Bij Brandweer Flevoland geloven we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen werk. Jij weet van jezelf dat je goed met die verantwoordelijkheid om kunt gaan. We zoeken mensen die kunnen werken in een organisatie die aan veranderingen onderhevig is. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we naar onze website: www.brandweerflevoland.nl

Ben jij onze brandweerman/-vrouw met passie voor Brandweer duiken? (4 FTE)
Deze fulltime functie bestaat uit twee onderdelen. Een repressief onderdeel en een beheersmatig onderdeel. Voor het repressieve onderdeel treed je op als manschap (brandweerman/ -vrouw) en duiker onder leiding van resp. een bevelvoerder en duikploegleider. Vooral voor de repressieve taak (en natuurlijk de duiktaak) is het belangrijk dat jouw geoefendheid en conditie op peil blijven. Je voelt je verantwoordelijk om daar zelf zorg voor te dragen, door o.a. deel te nemen aan het oefenprogramma.

Voor het beheersmatige onderdeel verricht je onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals ademluchtbescherming en duikuitrusting. Je verricht deze werkzaamheden samen met je collega’s onder leiding van een ploegchef. Bij Brandweer Flevoland word je aangesteld in algemene dienst. In deze functie kun je op basis van het huidige rooster werkzaam zijn op de kazernes in Almere en Lelystad.

Je voldoet aan onderstaand profiel?
Je beschikt over MBO (2-3) werk- en denkniveau, met het liefst een technische achtergrond. Je hebt in ieder geval voldoende technische vaardigheden om verschillende gereedschappen te gebruiken en het benodigde materiaal en materieel te onderhouden. Je hebt je rijbewijs B en je hebt in ieder geval het diploma manschap A behaald. Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma brandweerduiker of je bent bereid dit diploma te behalen. We zijn op zoek naar een teamplayer, die individueel ook zijn/haar mannetje kan staan. Je durft je te onderscheiden in het team en bent daardoor van toegevoegde waarde. Tot slot ben je sportief ingesteld en ben je zowel geestelijk als lichamelijk gezond.

Wat kunnen we jou bieden?
Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie die volop in beweging is. Afhankelijk van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris (schaal 6, maximaal € 2.729,00 en aanloopschaal 5, maximum € 2.599,00), Toelage onregelmatige dienst (o.b.v. het rooster), 17,05 % Individueel Keuze Budget (IKB: bestaande uit 8% vakantiegeld, 6,75% eindejaarsuitkering, 1,5% levensloopbijdrage en 0,8% bovenwettelijk verlof), en een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering (bij deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering). Het gaat bij 2 FTE om een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienst verband en bij 2 FTE om een tijdelijke aanstelling.

Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Dennis van Slooten, teamleider Brandweerzorg West 06-10955871 of per e-mail: d.vanslooten@brandweerflevoland.nl of Jeffrey Kater, teamleider Brandweerzorg Zuid 06-23601090 of per e-mail: j.kater@brandweerflevoland.nl. Voor meer informatie over de procedure, neem je contact op met Monique Sinselmeijer, telefoon: 0900-0165 of per e-mail: m.sinselmeijer@brandweerflevoland.nl. Word jij enthousiast van deze functie, twijfel dan niet en reageer voor 19 oktober 2018. We kijken uit naar een aansprekende sollicitatie, aangevuld met een volledig CV. Stuur deze naar: vacatures@brandweerflevoland.nl. De selectiedag vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Almere Stad
Markerkant 15-13
1314 AT Almere
0900-0165
Wij gebruiken cookies