Administratief ondersteuner voor team Brandweerzorg Noord/Oost voor 18 uur per week (0,5 fte)

De organisatie
Brandweer Flevoland is een dynamische organisatie, met werk dat ertoe doet! Het beschermen en redden van mensen en dieren staat centraal in het werk dat we uitvoeren en de organisatie die wij zijn.

Brandweer Flevoland is onderdeel van de Veiligheidsregio Flevoland. De Veiligheidsregio is een samenwerkingsverband van gemeenten, brandweer, GHOR, politie en andere hulpdiensten op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing.

Flevoland is een regio met een bloeiende economie en een groeiende bevolking. Met logistieke knooppunten, veel recreatie, grote evenementen en een vliegveld kent de regio een heel eigen risicoprofiel en dynamiek. Om de uitdagingen van nu en de (nabije) toekomst aan te kunnen wordt de organisatie versterkt. Deze versterking heeft als doel de veiligheid van de burger in Flevoland duurzaam te borgen en krijgt vorm door het opnieuw inrichten van de eigen organisatie, maar ook door de (intensieve) samenwerking met de veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Utrecht en de GGD Flevoland. We zoeken mensen die kunnen werken in een organisatie die aan veranderingen onderhevig is.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse administratieve proces binnen Brandweerzorg Noord/Oost. Deze werkzaamheden voer je uit vanaf een kazerne binnen het team Brandweerzorg noord/oost (Emmeloord, Dronten of Urk). Je verricht deze functie voor 18 uur per week. Je werk bestaat uit administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Daarbij kan je denken aan o.a. agendabeheer, het organiseren van bijeenkomsten, het invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen, opvangen van bezoekers, beantwoorden van telefoonverkeer en het beheren van de agenda van de Teamleider. Je hebt oog voor waar je je werk soepeler kunt laten verlopen en je schroomt niet om daar verbetervoorstellen voor te doen.

Wat zoeken wij?
Je beschikt over minimaal een mbo-diploma op niveau 3 in een administratieve richting. Je bent leergierig en bereid om je kennis regelmatig actueel te houden. Je hebt kennis en ervaring binnen een administratieve functie. Je bent integer, flexibel, je werkt gestructureerd, netjes en accuraat. Je hebt een ondersteunende, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding. Je bent communicatief en sociaalvaardig en kunt goed samenwerken. Je bent bij voorkeur repressief inzetbaar of je bent bereid deze diploma’s te halen (je start hiermee in het eerste jaar van je dienstverband).

Wat bieden wij?
Brandweer Flevoland biedt in de eerste plaats een boeiende functie in een organisatie en afdeling die volop in beweging is. Afhankelijk van ervaring en opleiding bieden wij een passend salaris (schaal 6, maximaal €  2.846,--,- of aanloopschaal 5, maximum € 2.711,- op fulltime basis), 17,05 % Individueel Keuze Budget (IKB: bestaande uit 8% vakantiegeld, 6,75% eindejaarsuitkering, 1,5% levensloopbijdrage en 0,8% bovenwettelijk verlof) en een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering. Het gaat om een tijdelijke aanstelling met (bij gelijke omstandigheden en goed functioneren) uitzicht op een vaste aanstelling. 

Contactpersoon
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marc Bus, teamleider Brandweerzorg Noord/Oost, telefoon: 06-53241360 of per e-mail: m.bus@brandweerflevoland.nl. Voor meer informatie over de procedure, neem je contact op met Sandra Kater, HR adviseur, telefoon: 06-83525111 of per e-mail: s.kater@brandweerflevoland.nl.

Solliciteren
Word jij enthousiast van deze functie, twijfel dan niet en reageer voor 2 juni 2020. We kijken uit naar een aansprekende motivatie, aangevuld met een volledig CV. Stuur deze naar: vacatures@brandweerflevoland.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 11 juni 2020.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Emmeloord
Nijverheidstraat 34
8301 AD Emmeloord
0900-0165

Delen