Werken bij

Taken van de brandweer

Brandweer Flevoland is 24 uur per dag, 7 dagen per week onmiddellijk inzetbaar voor het redden van mens en dier. Naast hulpverlening en brandbestrijding zijn we actief op het gebied van brandveiligheid. Daarbij wordt gewerkt aan het vergroten van de zelfredzaamheid en veiligheidsbewustzijn van de inwoners van Flevoland en bedrijven. De ondersteunende teams dragen indirect bij om deze primaire taken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verantwoordelijkheid

Bij Brandweer Flevoland geloven we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen werk. Jij weet van jezelf dat je goed met die verantwoordelijkheid om kunt gaan. We zoeken mensen die kunnen werken in een organisatie die aan veranderingen onderhevig is.

Zoek je een functie in een veelzijdige en afwisselende werkomgeving? Dan is Brandweer Flevoland voor jou de perfecte werkgever. De korpsen in Flevoland hebben regelmatig behoefte aan nieuwe brandweermensen, zowel beroepsmatig als vrijwillig.


Data Analist

  • Status: Open Status: Open
  • Sluitingsdatum: 23 augustus 2021 Sluitingsdatum: 23 augustus 2021
  • Lelystad Lelystad
Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Wil jij echt iets voor anderen betekenen en werk je (bij voorkeur) in je woonplaats? Dan is Brandweer Flevoland op zoek naar jou!

Brand Voorstraat Lelystad foto Woerd II klein.jpg