Wervingscampagne Brandweer Flevoland richt zich op vrouwen

  • Dronten
  • 31 oktober 2017

De brandweer van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen bestaat grotendeels uit vrijwilligers. Een enthousiaste groep mannen en vrouwen die zich graag inzet voor een veilige leefomgeving. Een aantal vrouwelijke collega’s gaat het korps binnenkort verlaten. Daarom is Brandweer Flevoland een wervingscampagne begonnen gericht op vrouwen. In totaal is Brandweer Flevoland op zoek naar tien nieuwe collega’s voor de posten Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

Een brief uit naam van de burgemeester van de gemeente Dronten, Aat de Jonge en regionaal commandant van Brandweer Flevoland, Gerrit Spruit, gericht aan alle vrouwen tussen de 18 en 45 jaar uit de gemeente Dronten, luidde de start van de campagne in. Daarnaast laat Brandweer Flevoland via Facebook filmpjes zien met onder andere de burgemeester en vrijwilligers.

Op dinsdag 28 november vanaf 19.30 uur kunnen geïnteresseerden komen sfeerproeven tijdens een informatieavond. Ook zijn geïnteresseerden iedere woensdag tussen 19.30 en 21.30 welkom tijdens de oefenavonden op de posten in Dronten, Biddinghuizen en Swiftervant. Bellen kan natuurlijk ook. Coördinator Ted van de Wint beantwoordt graag vragen van geïnteresseerden op nummer 06 51878802 of via de mail: t.vandewint@brandweerflevoland.nl.

 De wervingsfilmpjes van Brandweer Flevoland

Vrijwilligers gezocht!

Wil jij echt iets voor anderen betekenen en werk je (bij voorkeur) in je woonplaats? Dan is Brandweer Flevoland op zoek naar jou!

Brand Voorstraat Lelystad foto Woerd II klein.jpg

Delen