Emmer-Compascuum

De brandweer helpt .. niet zonder jou!

Op de brandweer kun je rekenen: altijd. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet! De brandweer in Emmer-Compascuum is afhankelijk van betrokken mensen die daar wonen en / of werken. Deze mannen en vrouwen gaan bij een melding naar de brandweerpost, kleden zich naar hulpverlener en vertrekt als team naar het incident.

BRANDWEER EMMERCOMPASCUUM ZOEKT JOU..........

Wil jij ook iets doen voor de vrijwillige brandweer?
Dat kan vanaf werk of vanuit huis. Liefst ben je vaak beschikbaar, maar laat werk of privé dat bij een melding niet toe, dan is die ruimte er ook. Vind je sommige incidenten van nog niet gespaard? Dat geeft niet, want je opereert altijd als team: ieder zet zijn eigen talenten in samen de klus te klaren! Voor jouw enthousiasme en inzet krijg je veel terug: actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling, betrokken collega's en dankbare inwoners.

Kom eens vrijblijvend kennismaken!
Je bent altijd welkom om eens een oefenavond bij te wonen. De deur staat elke maandag om 19:00 uur voor je open! Zo krijg je gelijk een goed beeld van het werk en de mensen van de brandweer. Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op met Bert Stik (postchef), telefonisch via 06 52490385 of per e-mail via bert.stik@vrd.nl .

vanwege de corona zijn wij helaas niet op maandag avond op de kazerne, maar je kan altijd een mail sturen of het sollicitatie formulier invullen en mailen of in de brievenbus deponeren, er word dan altijd contact met je opgenomen.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Download dan dit sollicitatieformulier , vul je gegevens in en mail het formulier naar bert.stik@vrd.nl 

Emmer-Compascuum
Kijlweg 1
7881 JD Emmer-Compascuüm
0592-324660

Brandweer Emmer-Compascuum zoekt nieuwe vrijwilligers

DSC 1510

Over onze post

In mei 1996 is in Emmer-Compascuum de voorlichting begonnen voor de werving van een vrijwillige brandweerploeg in Emmer-Compascuum. Hierna heeft de sollicitatieprocedure plaatsgevonden en in oktober bleef er een ploeg over van 18 mannen die geschikt en gemotiveerd waren om bij de vrijwillige brandweer te gaan. Op 1 november 1996 is deze ploeg aangesteld bij de brandweer, nog zonder een kazerne, brandweerauto of wat dan ook.

 

Lees verder...

Checklist Checklist

Een schoorsteenbrand voorkomen

  • Gebruik schoon en droog hout
  • Laat je schoorsteen jaarlijks vegen
  • Kies een Bedrijf dat is Aangesloten bij Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB)
  • Zorg voor een emmer met zand NAAST de open haard / kachel / schoorsteen
8731 Voorkant

Film ibgs meters

Alarmeringen Brandweer Emmer-Compascuum

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen