HEADER EELDE 1

Brandweer Eelde

Kom op maandag 20 april om 19:30 uur naar de info-avond op onze post en ervaar zelf wat het brandweerwerk inhoudt en hoe jij kunt bijdragen.

De brandweer helpt.. niet zonder jou!

Op de brandweer kun je rekenen: altijd. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet! De brandweer in Eelde is afhankelijk van betrokken mensen die daar wonen en/of werken. Deze mannen en vrouwen gaan bij een melding naar de brandweerpost, kleden zich razendsnel om tot hulpverlener en vertrekken als team naar het incident.

Wil jij ook iets betekenen?
Dat kan vanaf werk of vanuit huis. Liefst ben je vaak beschikbaar, maar laat werk of privé dat bij een melding niet toe, dan is die ruimte er ook. Vind je sommige incidenten of taken nog spannend? Dat geeft niet, want je opereert altijd als team: ieder zet zijn eigen talenten in om samen de klus te klaren! Voor jouw enthousiasme en inzet krijg je veel terug: actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling, betrokken collega’s en dankbare inwoners.

Kom eens vrijblijvend kennismaken!
Je bent altijd welkom om eens een oefenavond bij te wonen. De deur staat elke woensdagavond om 19:15 uur voor je open! Zo krijg je gelijk een goed beeld van het werk en de mensen van de brandweer. Heb je vragen of interesse? Neem dan per e-mail contact met ons op via: brandweereelde@gmail.com

Brandweer Eelde
Burgemeester J.G. Legroweg 29a
9761 TA Eelde
0592-324660
Postleden Eelde

Post Eelde

Brandweer Eelde bestaat uit een hecht team van 18 brandweervrijwilligers (m/v).

Uitrukken
Onze uitrukken bestaan ongeveer even vaak uit hulpverlening als het blussen van brand. Meestal ben je ongeveer een uur weg, maar soms werk je ook de hele nacht met elkaar door.

Het is altijd teamwerk
Je staat er nooit alleen voor en een ieder heeft zijn sterke en minder sterke kanten. We doen het samen. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? We zoeken nog mensen! Meer informatie? Mail ons: brandweereelde@gmail.com

Voertuigen

Brandweer Eelde beschikt over onderstaande voertuigen:

8131 tankautospuit 

8101 personeel/materieel wagen

8165 waterwagen 

Auto's Eelde

Folders Brandveiligheid

Wat kun je zelf doen om je omgeving veiliger te maken? Je leest het in onze folders!

Brandweer_hal_binnen_HR.jpg
Checklist Checklist

Een schoorsteenbrand voorkomen

  • Gebruik schoon en droog hout
  • Laat je schoorsteen jaarlijks vegen
  • Kies een Bedrijf dat is Aangesloten bij Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB)
  • Zorg voor een emmer met zand NAAST de open haard / kachel / schoorsteen

Sociale media

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen