Mudmasters 21/22 september 2019

Mud Masters Biddinghuizen

Op 21 en 22 september vindt in Biddinghuizen weer een Mud Masters plaats. Tijdens dit weekend staan duizenden mannen en vrouwen met modderhonger in hun ogen klaar bij de startlijn om de Mud Masters stormbaan te overwinnen! Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist! Zoiets doe je natuurlijk samen met brandweercollega’s, als je voor het echte teamwork gaat!!!
De belangstelling vanuit de brandweer wordt alsmaar groter, zoals is gebleken de afgelopen jaren. In 2018 bijna 200!!! De Brandweer Sportbond Nederland wil daarom een zichtbare brandweerdeelname bewerkstelligen en hiervoor hebben wij opnieuw een optie gezet op een flink aantal plaatsen in het startvak samen met de collega’s van de politie, en wel op zaterdag 21 september om 11.50 uur (startserie Hotel).

Net zoals de politie zal de brandweer ook in dezelfde outfit starten. Voor de brandweer-nieuwkomers betreft dit een speciaal voor de Mud Masters rood sportshirt die je gratis krijgt aangeboden, maar wel verplicht bent om te dragen! Degenen die in 2018 hebben deelgenomen, kunnen het shirt van dat jaar opnieuw gebruiken.
Afstanden: 12 en 18 kilometer (géén 6 en 42 kilometer optie dus).
Voor de medewerkers van de brandweer (dus geen familie, vrienden of kennissen) geldt een korting van 10% op de geldende ticketprijs. Inschrijven moet middels onderstaande link plaatsvinden. Wel is het zo dat de ticket-prijzen stijgen naarmate de startdatum nadert. Dus een snelle inschrijving loont. In verband met de verdere organisatie hanteren wij een uiterste datum van inschrijving van 1 augustus,
Bij de inschrijving kun je tevens aangeven welk maat shirt je hebt. Van de organisatie ontvang je na afloop óók nog eens het “Mud Master T-shirt”!

De ervaring van vorig jaar leert dat de beschikbare plaatsen snel gaan dus verzeker je van deelname en meld je nu aan via onderstaande link (VOL = VOL !!!)

Aanmelden Mud Masters Biddinghuizen

Henk Knoppert, bestuurslid Brandweer Sportbond (henk.knoppert@gmail.com) - Sjaak Haasnoot, Brandweer Amsterdam Airport Schiphol – Edith Kreike, Klik!Fotografie / Brandweer Harlingen

Mud Masters Biddinghuizen


Mud Masters 2018

Delen