Mud Masters - Biddinghuizen

Water, bos en een bruisend festivalterrein!

Onze eventlocatie in Biddinghuizen is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire waterhindernissen uit de Mud Masters-geschiedenis. De omringende bossen waar het parcours dwars doorheen loopt, maken je kippenvelgevoel compleet. Elke kilometer die je bikkelend aflegt, brengt je een stap dichter bij dat lekkere koude finishbiertje op het bruisende festivalterrein!

Een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte militaire stormbanen!

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 16, 21 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt.

Eerdere edities waren heel snel uitverkocht, dus verzamel je vrienden, schrijf jullie snel samen in – want je weet het: Mud Masters is teamwork – en bereid jullie voor op nieuwe hindernissen, nieuwe routes, een gloednieuw finishshirt en natuurlijk HEEL VEEL MODDER!

De belangstelling vanuit de brandweer wordt alsmaar groter, zoals is gebleken de afgelopen jaren.De brandweer zal in dezelfde outfit starten. Voor de brandweer-nieuwkomers betreft dit een speciaal voor de Mud Masters rood sportshirt die je gratis krijgt aangeboden, maar wel verplicht bent om te dragen! Degenen die in 2019 hebben deelgenomen, kunnen het shirt van dat jaar opnieuw gebruiken.
Afstanden: 12 en 18 kilometer

Voor de medewerkers van de brandweer (dus geen familie, vrienden of kennissen) geldt een korting van 10% op de geldende ticketprijs. Inschrijven moet middels onderstaande link plaatsvinden. Wel is het zo dat de ticket-prijzen stijgen naarmate de startdatum nadert. Dus een snelle inschrijving loont. In verband met de verdere organisatie hanteren wij een uiterste datum van inschrijving van 1 augustus,

Bij de inschrijving kun je tevens aangeven welk maat shirt je hebt. Van de organisatie ontvang je na afloop óók nog eens het “Mud Master T-shirt”!

Meld je aan voor de Mud Masters 2020

De ervaring van vorig jaar leert dat de beschikbare plaatsen snel gaan dus verzeker je van deelname en meld je nu aan via deze link (VOL = VOL !!!)

Mud Masters - Biddinghuizen
Spijkweg 30
Biddinghuizen

Delen