Wat doen we

Veel brandweercollega's nemen deel aan grote evenementen zoals bijvoorbeeld de World Police and Fire Games (WPFG), World Firefighters Games (WFG) NK's, obstacle runs enz. Vaak gebeurt dit onder de vlag van de brandweer. De Brandweer Sportbond kan dit soort evenementen faciliteren door bijvoorbeeld prijzen beschikbaar te stellen of brandweersportkleding te verstrekken.

Ook wordt er door de Brandweer Sportbond aandacht besteed aan evenementen en sportactiviteiten van ketenpartners, waaronder de politie. Veelal kan daar door collega's van de brandweer aan worden deelgenomen. In sommige gevallen wordt echter wel gevraagd of er iemand binnen de brandweer beschikbaar is om het brandweerdeel (inschrijvingen, prijsuitreiking etc.) op zich te nemen. De BSN kan ook hier bijdragen in een financiële tegemoetkoming, kleding ter beschikking stellen of de kosten voor de prijzen op zich nemen.

Elke maand geven wij een nieuwsbrief uit waar we een overzicht met komende evenementen en sportactiviteiten in opnemen en waar we uitslagen in publiceren. Ook zetten we ingestuurde verslagen, terugblikken en leuke foto's in de nieuwsbrief.
De nieuwsbrief wordt standaard verstuurd naar alle brandweerregio's en naar collega’s die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven. Wil jij de nieuwsbrief met komende evenementen en sportactiviteiten ook in je e-mailbox ontvangen? Kijk dan even in de meest recente nieuwsbrief en meld je aan!

Delen