Verslag NH Open golfkampioenschappen Winkel

  • Winkel
  • 17 oktober 2019

Voor de 7e keer werd het Noord-Hollands Open georganiseerd. Mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van Holmatro. De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij diverse industriële toepassingen.

Voor de 2e keer in successie waren we te gast op golfbaan Regthuys in Winkel. En ook dit keer stelde zij ons niet teleur. Het is een schitterende en goed onderhouden golfbaan waar we met groot plezier hebben gespeeld. 20 brandweermannen en 2 brandweervrouwen hadden zich opgegeven.

Vóór de ontvangst om 10 uur waren de eerste spelers al gesignaleerd. Te trappelen van ongeduld om hier te spelen. De koffie met een heerlijke appeltaart was al snel machtig gemaakt. De start was vanaf hole 1 Tulpenlus. Daarna door op de 9 holes Dijkenlus.

Er werd af en toe zeer goed gescoord en soms iets minder maar dat mocht de pret niet drukken.

De drivers werden veelvuldig uit de tas gehaald. De chips rondom de greens en het putten in de hole waren voor sommige deelnemers nogal lastig. Maar uiteindelijk zat elke bal in de hole.
Eenmaal op het terras werd de prijsuitreiking afgehandeld. De neary en de longest op deze dag werden net als vorig jaar door 1 persoon geslagen. Dit jaar was het Henk Koelewijn. De winnaar van de wisselbeker werd Jos Mooij met het meest aantal Stableford punten.

Voor één dame was er nog een “aanmoedingsprijs”. Voor het eerst meedoen aan een wedstrijd en dan met 6 punten binnen komen is zo’n prijs wel waard. Volgende keer beter.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de deelname en tot volgend jaar.

Handicap <20                                Handicap >20
1e Roland Joustra                             1e Erik Pluim
2e Eric van de Water                            2e Hans Veldhuis
3e Peter Schmidt                                  3e Henk van den Burg

 

Delen