Netwerk Roze Rood op roze zaterdag in Den Bosch

  • ‘s-Hertogenbosch
  • 22 juni 2017

Wist je dat de brandweer een eigen netwerk heeft dat zich inzet voor een ‘kleurrijke’, prettige en veilige werkomgeving bij de brandweer? Dit Brandweer netwerk Roze Rood is zaterdag 24 juni aanwezig tijdens Roze Zaterdag in Den Bosch. Zij laten zien dat dat je als lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender collega’s óók bij de brandweer kan werken. Daarnaast vragen zij aandacht voor alle collega's die nog ‘in de kast zitten’.

Voorgaande jaren gaf het netwerk demonstraties Technische Hulpverlening tijdens de Roze Zaterdag. Maar dit jaar gooien zij het over een andere boeg! Bezoekers kunnen zelf een vlam in de pan doven en een tankautospuit van Brandweer Brabant-Noord van dichtbij bekijken. Uiteraard informeren zij de bezoekers ook over een brandveilig leven.

Hand in hand tijdens het Roze Jaar & Roze Zaterdag!
Jezelf kunnen zijn, wat je seksuele geaardheid of gender-identiteit ook is… dat is in ons land helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom organiseren ‘s-Hertogenbosch, Oss en de regio Noordoost-Brabant het Roze Jaar 2017. Om te bouwen aan begrip, tolerantie, respect en participatie. Voor jou, voor iedereen! Helemaal in de eigen traditie: gastvrij & bourgondisch. Op 24 juni is het grote hoogtepunt: Roze Zaterdag in ‘s-Hertogenbosch.

Roze Zaterdag 2017

Het volledige programma en alle activiteiten kun je vinden op de site van Roze Jaar & Roze Zaterdag

Netwerk Roze in Rood

Voor een 'kleurrijke', prettige en veilige werkomgeving.

Roze-Rood-Regenboogvlag.jpg

Agenda 2018

Delen