Schrijf je (opnieuw) in en vaar mee met Roze Rood!

  • Nederland
  • 29 mei 2018

Sta jij voor een kleurrijke, prettige en veilige werkomgeving bij de brandweer? Wil jij laten zien dat de brandweer open staat voor een brede doelgroep, los van geslacht, seksuele geaardheid of etnische achtergrond? Meld je dan aan om met ons mee te varen!

Wil jij meevaren op de brandweerboot tijdens de rondvaart op 4 augustus? Meld je dan hier aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het kan daarom zijn dat een loting plaatsvindt. Hierbij wordt voorrang verleend aan collega’s die nog niet eerder met de brandweerboot mee zijn geweest. De inschrijvingsperiode loopt tot 10 juni. We zien je inschrijving graag tegemoet!
(tekst gaat onder de foto's verder)

Netwerk Roze in Rood

Voor een 'kleurrijke', prettige en veilige werkomgeving.

Roze-Rood-Regenboogvlag.jpg

Al aangemeld? Verzoek opnieuw te doen!

Heb je je in de afgelopen weken al aangemeld? Dan verzoeken we je dit opnieuw te doen. De verplichte aanpassingen vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) blijken bij ons namelijk al goed te werken: de lijst met aanmeldingen is automatisch verwijderd. Excuses voor het ongemak en we hopen dat je je opnieuw wilt aanmelden.

Inschrijven is niet meer mogelijk 

Amsterdam Gay Pride

Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Amsterdam Gay Pride. Het hoogtepunt is toch wel de Canal Parade, waar meer dan tachtig boten door de grachten varen. Op zaterdag 3 augustus vaart er weer een boot van ons netwerk Roze in Rood mee.

Eigen boot

In 2017 voeren leden en ambassadeurs van het netwerk Roze Rood voor de eerste keer mee met een eigen boot. Daarvoor was het netwerk vertegenwoordigd op de boten van Defensie en van het Ministerie van Veiligheid & Justitie.

Roze in Rood op Facebook

Like je ons op Facebook? Daar leer je meer collega's en geïnteresseerden kennen.
Je vindt het netwerk Roze in Rood op:

Roze-Rood-Regenboogvlag.jpg

Delen