Vaar mee met Roze Rood!

  • Nederland
  • 17 mei 2018

Ook dit jaar vaart er weer een boot van het netwerk Roze Rood van Brandweer Nederland mee met de Canal Parade in Amsterdam. En jij kunt meevaren.

'We streven ernaar om vanuit alle regio’s collega’s mee te laten varen', begint Bernadette Bakker, bestuurslid van het netwerk. 'De leden van het netwerk Roze Rood zijn gevraagd en nu is de inschrijving geopend voor alle brandweercollega's. Sta jij ook voor een kleurrijke, prettige en veilige werkomgeving bij de brandweer? Wil jij ook laten zien dat de brandweer open staat voor een brede doelgroep, los van geslacht, seksuele geaardheid of etnische achtergrond? Meld je dan aan om met ons mee te varen!’
(tekst gaat onder de foto's verder)

Netwerk Roze in Rood

Voor een 'kleurrijke', prettige en veilige werkomgeving.

Roze-Rood-Regenboogvlag.jpg

Aanmelden

Wil jij meevaren op de brandweerboot tijdens de rondvaart op 4 augustus? Meld je dan hier aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het kan dus zijn dat een loting plaatsvindt. Hierbij wordt voorrang verleend aan collega’s die nog niet eerder met de brandweerboot mee zijn geweest. De inschrijvingsperiode loopt tot 10 juni. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Amsterdam Gay Pride

Nergens anders ter wereld vind je een festival dat vergelijkbaar is met de Amsterdam Gay Pride. Het hoogtepunt is toch wel de Canal Parade, waar meer dan tachtig boten door de grachten varen. Op zaterdag 3 augustus vaart er weer een boot van ons netwerk Roze in Rood mee.

Eigen boot

In 2017 voeren leden en ambassadeurs van het netwerk Roze Rood voor de eerste keer mee met een eigen boot. Daarvoor was het netwerk vertegenwoordigd op de boten van Defensie en van het Ministerie van Veiligheid & Justitie.

Roze in Rood op Facebook

Like je ons op Facebook? Daar leer je meer collega's en geïnteresseerden kennen.
Je vindt het netwerk Roze in Rood op:

Roze-Rood-Regenboogvlag.jpg

Delen