Twee dagen Drenthe, kom je ook?

  • Nederland
  • 20 februari 2018

Laat je verrassen en raak geïnspireerd door de sprekers, workshops en elkaar. Op 16 en 17 maart organiseert het Netwerk Brandweervrouwen samen met Veiligheidsregio Drenthe een uitdagend, inspirerend en gevarieerd programma voor alle brandweervrouwen en de leden van het netwerk Roze Rood. We ontvingen al meer dan honderd aanmeldingen. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus ga snel naar de site en meld je aan.

‘Koud’ en ‘warm’, jong en oud zijn van harte welkom. Uiteraard is er voldoende tijd en ruimte gereserveerd om elkaar te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. En anders vind je daar uiteraard de tijd voor tijdens de bruisende feestavond op de 16e. Van mentale kracht en weerbaarheid tot humor en gezelligheid. Een tweedaagse die je niet snel zult vergeten: een oergezellige en interessante beleving!

In Drenthe zijn er maar weinig rechte wegen. Dat maakt het reizen spannend: je weet niet wat er na de bocht komt. Zo verrassend is ook het programma voor de tweedaagse van het Netwerk Brandweervrouwen. Waar? In Drenthe natuurlijk.

Delen