Verbinding, de kracht van anders!

  • Nederland
  • 15 juli 2017

Wil jij de verbinding ervaren en het oh ja moment beleven? Noteer dan alvast 16 en 17 maart 2018 in je agenda!

Het Netwerk Brandweervrouwen organiseert samen met de Veiligheidsregio Drenthe volgend jaar de tweedaagse voor alle brandweervrouwen. Er staat ons een uitdagend en inspirerend programma te wachten en je gaat ervaren dat diversiteit als mens en in het vak een Kracht is! Om met elkaar in verbinding te komen is er tijd en ruimte in het gevarieerde programma. Natuurlijk is er ook een bruisende feestavond om elkaar weer eens te spreken of elkaar te leren kennen. Alle brandweervrouwen, ‘koud’ en ‘warm’, jong en oud zijn van harte welkom in het mooie Drenthe.

Het thema van de tweedaagse is ‘Verbinding en “Oh ja”, dit is de kracht van anders’. Het biedt een bijzonder aanbod aan workshops om juist de vrouwelijke kwaliteiten binnen de korpsen en Veiligheidsregio's zichtbaar te maken. Benieuwd naar het programma? De komende maanden lichten we wat tipjes van de sluier op, dus houd onze website in de gaten.

Zet de tweedaagse van het Netwerk Brandweervrouwen alvast in je agenda en laat je op 16 en 17 maart 2018 inspireren door de kracht van anders!

Ellen Buskens, voorzitter van het netwerk Brandweervrouwen:

“Vrouwen binnen de brandweer zorgen voor diversiteit en verandering. Maar diversiteit is veel meer dan alleen man-vrouw. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in manier van werken en de manier van denken binnen een organisatie. Diversiteit in manier van denken en in personeel is nodig om als Brandweer Nederland mee te kunnen gaan met een veranderende samenleving, om te kunnen verjongen en vernieuwen. Het netwerk Brandweervrouwen staat voor diversiteit. Met onze activiteiten willen we diversiteit binnen Brandweer Nederland zichtbaar maken en een plaats geven.”

De kracht van anders!

Op 16 en 17 maart 2018 organiseert de VRD de netwerk-2-daagse voor alle vrouwen die bij de brandweer werken.

Afbeelding-Flyer-netwerktweedaagse.jpg

Delen