7 en 8 oktober 2021

Voor in je agenda: het Brandweerevent 2021!

  • Nederland
  • 31 maart 2021

Het afgelopen jaar liep alles anders dan gedacht. Het coronavirus gooide roet in veel van onze plannen. Het leven kwam er anders uit te zien en events, waaronder het Brandweerevent 2020 konden niet doorgaan. Hoewel het nog niet duidelijk is of we in oktober weer samen mogen komen en wat dan allemaal kan en mag, gaat het Brandweerevent 2021 sowieso door!

Het team is hard bezig met de voorbereidingen voor het Brandweerevent, zodat er een (online) topevenement neergezet kan worden. Elkaar inspireren en het delen van kennis staan ook dit jaar weer centraal. Dus houd 7 en 8 oktober 2021 vrij in je agenda.

Wil jij heel eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Brandweerevent? Vul dan hier je gegevens in en ontvang de nieuwsbrief van het Brandweerevent in je mail.

Let’s get digital

Kour van der Laan, werkzaam bij de Veiligheidsregio Haaglanden, is één van de leden van het team dat het brandweerevent organiseert. 'Het was super jammer dat we het event van vorig jaar uiteindelijk toch hebben moeten annuleren', vertelt Kour. 'We zijn begin 2020 gestart met het neerzetten van een fysiek programma, dat we in de zomer hebben omgezet in een volledig digitaal programma. Toen er richting oktober nog strengere maatregelen werden ingevoerd hebben we uiteindelijk moeten besluiten om het volledige event te annuleren. We konden het digitale programma niet draaien met het maximum aantal mensen dat binnen bij elkaar mocht komen', licht Kour toe.

'Inmiddels is het team hard en enthousiast bezig met de voorbereidingen voor het Brandweerevent 2021', vervolgt hij. 'We zetten nu in een op een digitaal programma dat we, als de maatregelen het toelaten, kunnen omzetten naar een deels fysiek of eventueel volledig fysiek event. We hopen natuurlijk op het laatste, omdat elkaar fysiek ontmoeten eigenlijk altijd één van de belangrijkste redenen is waarom onze collega’s naar het event komen. Mocht fysiek niet lukken dan kunnen we elkaar dus in ieder geval digitaal zien'.

Kour-van-der-Laan.jpg

Volg je ons al?

Via onze kanalen op Facebook, Instagram en Twitter houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom het Brandweerevent. Wil je meer weten over het Brandweerevent of heb je een vraag? Ga dan naar www.brandweerevent.nl.

Delen