Voorbereidingen Brandweerevent in volle gang

  • Nederland
  • 08 april 2020

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons land in de greep. Veel evenementen zijn geannuleerd. ‘Op 8 en 9 oktober staat het Brandweerevent gepland. Of dat door kan gaan, is nu nog niet bekend. Wel gaan we door met de voorbereidingen, zodat we bij groen licht toch een topevenement kunnen neerzetten’, geeft Marijn van Eijsden, voorzitter van het Team Brandweerevent, aan. 

‘Hoe het Brandweerevent eruit komt te zien, weten we op dit moment nog niet’, vervolgt Marijn. ‘Allereerst is het de vraag of we in oktober al zo’n groot evenement mogen organiseren. Desondanks gaan we door met de voorbereidingen. Zodat, als het wél door kan gaan, we ook een mooi programma kunnen bieden. De locatie voor dit jaar is in ieder geval wel al bekend: de Midden Nederland Hallen in Barneveld.’ 

Wat is uniek in jouw regio? 

‘Waar we in ieder geval weer naar streven is dat alle regio’s zich presenteren tijdens het Brandweerevent. Dus zorg niet alleen dat je erbij bent op 8 en 9 oktober, maar laat ook zien waar jouw regio op dit moment mee bezig is. Op die manier leren we van elkaar en is het Brandweerevent écht van, voor en door alle regio’s. Dus ken jij een project waarvan collega’s kunnen leren? Stuur ons dan een mail en laat weten wat er op het Brandweerevent 2020 zeker niet mag ontbreken.’ 

Sponsoren 

‘Ons event wordt grotendeels gefinancierd door sponsoren. Wij begrijpen dat veel bedrijven nu een onzekere periode doorgaan en dat de focus ligt op gezondheid en bedrijf(svoering). Ondanks de huidige situatie en onzekerheid over de toekomst gaan wij ook verder met het werven van (mogelijke) sponsoren. Uiteraard hebben wij er begrip voor als dit nu even niet uitkomt of als het sponsorschap zelfs geheel van de baan is, omdat de prioriteiten door het coronavirus nu op hele andere vlakken liggen. Maar wil je meer info of de mogelijkheden met ons bespreken? Stuur ons dan een mail.  

Meer weten? 

‘We doen er alles aan om, als het Brandweerevent op 8 en 9 oktober doorgaat, samen met brandweercollega’s, regio’s en sponsoren een leerzaam en inspirerend event te organiseren!’, besluit Marijn. 

Wil je meer weten over het (Team) Brandweerevent? Neem dan eens een kijkje op de site. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met een van onze collega’s op!

Marijn van Eijsden

Functie:
Commandant luchthavenbrandweer

Regio:
Fire Brigade Rotterdam The Hague Airport

Emailadres:
marijn.van.eijsden@rtha.com

Wat breng je mee:
Meestal mijn laptop ☺️. Brede kennis en ervaring in het brandweerveld, zowel operationeel als beleidsmatig.

Marijn-van-Eijsden.jpg

Delen