Meld je aan voor het Brandweerevent!

  • Nederland
  • 16 juli 2020

Misschien ben je al met je hoofd bij de zomervakantie of heb je zelfs al vakantie. Ook in deze periode gaat de voorbereiding van het Brandweerevent vol energie door. De inhoud krijgt steeds meer vorm. Nadat veel evenementen zijn afgelast hopen wij elkaar op 8 oktober in het echt te kunnen ontmoeten. Kijk jij daar ook naar uit? Meld je dan aan voor het Brandweerevent 2020.

Het Brandweerevent is hét evenement om alles te weten te komen over de meest uiteenlopende en actuele onderwerpen. Met niet alleen sprekers uit ons eigen land, maar ook met buitenlandse gastsprekers. Richard Woods vertelt over de enorme bosbranden in Australië en we gaan dieper in op de natuurbrandbestrijding in De Peel. Je hoort alles over de laatste ontwikkelingen rondom energietransitie en de uitkomsten uit het praktijkonderzoek in Oudewater. Je krijgt een inkijkje op de samenwerking met de politie op het gebied van drugslabs én gaan we in op verschillende incidenten zoals de brand in Hapert. Dit is slechts een greep uit het programma. Houd onze website en kanalen op social media in de gaten, want het volledige programma volgt snel!

Let’s get digital

Ook dit jaar komt er weer een speciale Brandweerevent-app met daarin alle info over het Brandweerevent. Hierin kun je je ook aanmelden voor sessies en de lunch. Om de afstand van 1,5 te kunnen garanderen, is het essentieel om je voor de verschillende sessies aan te melden. Als je je aanmeldt voor het Brandweerevent ontvang je ruim van tevoren een infomail met daarin alles wat je moet weten over de app en het aanmelden voor de sessies.

Let's get inspired

Uiteraard is er ook dit jaar ruimte om elkaar te ontmoeten en je te laten inspireren door collega’s en sponsoren. Heb je een idee voor het Brandweerevent? Stuur ons dan een mail en laat weten wat er op het Brandweerevent 2020 zeker niet mag ontbreken.

Blijf op de hoogte

Wil jij het laatste nieuws over het Brandweerevent automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Ook via onze livevlog op Facebook, op Instagram en Twitter houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Delen