Webinar Zonneweides op 23 april

  • Nederland
  • 15 april 2021

Het IFV en Brandweer Nederland organiseren een serie webinars over de veiligheidsaspecten van de energietransitie. In vier afleveringen behandelen we de thema’s waterstof, elektrificatie, zonneweides en automotive. Deskundigen vanuit wetenschap, veiligheidsregio, verzekeraar en praktijk gaan in op de actuele stand van zaken en toekomstontwikkelingen op onderwerpen binnen de energietransitie. Het (derde) webinar op 23 april gaat over zonneweides.

Voor wie?

De webinarserie is bedoeld voor medewerkers van veiligheidsregio’s, gemeenten, ministeries en (crisis)partners die meer willen weten over de veiligheidsaspecten van de energietransitie.

Aflevering 3: Zonneweides

Laat je in ruim anderhalf uur bijpraten over de achtergronden, laatste ontwikkelingen en praktijkervaringen met zonneweides. Lector Energie- en transportveiligheid Nils Rosmuller gaat in gesprek met de volgende gasten:

  • Vanuit de wetenschap: naam volgt
  • Vanuit de branche: Bruno van Bost, Director of Commercial Sales, SolarEdge
  • Vanuit de praktijk: Hendrik Kramer, Officier van Dienst, VR Flevoland
  • Vanuit de verzekeraars: Richard Dekker, risicodeskundige, Achmea

Iedere spreker houdt een korte presentatie. Via de chat kun je hierover je vragen stellen. De sprekers zullen de vragen zo veel mogelijk direct in de uitzending beantwoorden.

Bekijk meer informatie over de sprekers op de website van het IFV.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld je aan via deze link. Kort voor aanvang van het webinar ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? De aflevering zal op een later tijdstip terug te zien zijn via het YouTube-kanaal van het IFV.

Noteer alvast in je agenda

Aflevering 4: Automotive op donderdagmiddag 27 mei 2021van 14.30 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon 06-43234600, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Energietransitie

Nieuwe technieken van energie-gebruik en -opslag, wat betekent dat eigenlijk voor de veiligheid?

Energietransitie_shutterstock_764274979.jpg

Delen