Veilige Energietransitie Live

Webinar over automotive

  • Nederland
  • 17 mei 2021

Op 27 mei vindt alweer de laatste webinar plaats in de serie Veilige Energietransitie Live. Deze webinar, georganiseerd door het IFV en Brandweer Nederland, heeft als thema automotive. Een panel van deskundigen vanuit wetenschap, veiligheidsregio, verzekeraar en praktijk schuift aan om deze actuele onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te belichten!

De webinarserie is bedoeld voor medewerkers van veiligheidsregio’s, gemeenten, ministeries en (crisis)partners die meer willen weten over de veiligheidsaspecten van de energietransitie.

Aflevering 4: Automotive

Laat je in ruim anderhalf uur bijpraten over de achtergronden, laatste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van automotive. Lector Energie- en transportveiligheid Nils Rosmuller gaat in gesprek met de volgende gasten:

  • Vanuit de wetenschap: Jos den Ouden, Project Manager bij Eindhoven University of Technology
  • Vanuit de branche: Arjan Rientjes, Vehicle Safety Engineer, Lightyear
  • Vanuit de praktijk: Frank van der Laak, specialist trainen en oefenen, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost
  • Vanuit de verzekeraar: Bert Dikker, risicodeskundige, Achmea.

Iedere spreker houdt een korte presentatie. Via de chat kun je hierover je vragen stellen. De sprekers beantwoorden diverse vragen direct in de uitzending.

Kijk voor meer informatie over de sprekers op de website van het IFV.

Aanmelden

GeĂŻnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier in.
Kort voor aanvang van het webinar ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Kijk de aflevering op een later tijdstip terug via het YouTube-kanaal van het IFV.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon 0643234600, e-mail kennisevents@ifv.nl.

De eerste drie webinars over Waterstof, Elektrificatie en Zonneweides uit de reeks Veilige Energietransitie live kun je hier terugkijken.

Energietransitie

Nieuwe technieken van energie-gebruik en -opslag, wat betekent dat eigenlijk voor de veiligheid?

Energietransitie_shutterstock_764274979.jpg

Delen