Oprichting klantenraad brandweerkleding

  • Nederland
  • 15 april 2021

De ontwikkeltrajecten voor de brandweerkleding zijn omvangrijk en complex. Daarom is er een klantenraad opgericht die namens de RCDV als opdrachtgever voor het IFV fungeert voor het beheer en de (door)ontwikkelingen van de brandweerkleding. De klantenraad bestaat uit vertegenwoordigers vanuit het veld met verschillende vakinhoudelijke expertise, o.a. op het gebied van arbeidsveiligheid, bedrijfsvoering en financiën. Op 12 april vond de aftrap plaats.

De klantenraad heeft als doel om de samenwerking tussen de regio's en het IFV te bevorderen op het gebied van toekomstige ontwikkelingen, aanbestedingstrajecten en financieringsafspraken. Hans Zuidijk, voorzitter van de klantenraad: ‘Deze nieuwe klantenraad gaat een belangrijke schakel zijn tussen de klanten en gebruikers van brandweerkleding en het IFV. Al direct in het eerste overleg bespeurde ik veel expertise bij de leden, wat zeker helpend gaat zijn bij het in stand houden van een slim bestel- en leverproces, tegen aanvaardbare kosten.’

Meer informatie over de leden van de klantenraad, de taken en aanpak lees je in het volledige bericht op de site van het IFV.

RBC-201906-brandweerkleding.jpg

Delen