Webcast 5 jaar rode kroonjuwelen

  • Nederland
  • 14 december 2020

Op 1 december 2015 hield Ricardo Weewer zijn lectorale rede, getiteld De rode kroonjuwelen. Over de noodzaak tot kennisontwikkeling voor de brandweer. Vijf jaar later blikt hij op 17 december, samen met een aantal gasten en gespreksleider Harold Menning, terug op de afgelopen periode.

Welke nieuwe inzichten hebben de onderzoeken van het lectoraat Brandweerkunde opgeleverd? Hoe vindt alle kennis zijn weg naar de vakmensen in het veld? 'Zichtbaar en verbonden', dat wilde Ricardo Weewer met zijn lectoraat bereiken. In hoeverre is dat al gelukt? Natuurlijk wordt er ook naar de toekomst gekeken. Welke ontwikkelingen komen er op ons af en met welke innovaties kunnen we inspelen op de risico's van de toekomst? Het belooft een boeiend gesprek te worden over het brandweervak!

Gasten

De volgende gasten schuiven aan: Hans Hazebroek, Rijk van den Dikkenberg, Jaap Molenaar, Hildemarie Schippers, Siemco Baaij, Edward Huizer en Paul van Dooren.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon 026 355 22 08, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Delen