Verkiezing brandonderzoekfoto 2020

  • Nederland
  • 13 november 2020

Elk jaar organiseert de landelijke vakgroep Brandonderzoek een netwerkwerkdag voor haar leden. Brandonderzoekers uit het hele land komen bij elkaar en bespreken nieuwe ontwikkelingen en leerpunten uit de gedane onderzoeken. Traditioneel is er ook een verkiezing van ´de beste brandonderzoekfoto´. 

Maar dit jaar gooit COVID-19 ook roet in het eten van de brandonderzoekers en kunnen ze niet fysiek bij elkaar komen. Daarom wordt de netwerkdag op donderdag 19 november online gehouden in de vorm van een webinar. Maar elk nadeel heeft ook z'n voordeel: de verkiezing van de beste brandonderzoeksfoto gaat ook online, waardoor veel meer geïnteresseerden kunnen stemmen dan alleen de brandonderzoekers. Tot 19 november kan er online gestemd worden op de 19 ingezonden foto´s van collega brandonderzoekers uit diverse regio's. Dus ook als je niet deelneemt aan het webinar kun je je stem uitbrengen! Graag zelfs! 

De foto´s en het stemformulier vind je op www.brandweernederland.nl/tbofotoshow

Brandonderzoek

Om goed te kunnen adviseren op het gebied van risicobeheersing is kennis nodig van brand, brandverloop en brandbestrijding. Brandonderzoek is voor de brandweer een manier om te leren.

Delen