Feedback gevraagd!

Vakbekwaam blijven in coronatijd

  • Nederland
  • 21 augustus 2020

Hoe heb jij de afgelopen maanden beleefd als het gaat om vakbekwaam blijven? Hoe ging het (online) leren jou af en wat hebben de aangeboden (online) oefenvormen jou wel of niet opgeleverd? Jouw feedback helpt om vakbekwaam blijven waardevoller te maken voor jou en je collega’s.

Het platform Vakbekwaam blijven van Brandweer Nederland wil graag de ervaringen in beeld krijgen van het vakbekwaam blijven in coronatijd. Daarom is er via de regio’s een enquête verspreid. Veel collega´s hebben inmiddels al deelgenomen maar ook jouw ervaring is van belang om een zo goed mogelijk beeld te krijgen! Heb jij je feedback nog niet gegeven? Dan kan dat alsnog via deze link. Daar krijg je 22 korte vragen die je in ongeveer 9 minuten invult.

Ja, ik wil helpen en vul de vragenlijst in!

Na 1 september sluit deze uitvraag en ontvangen de regio’s de resultaten. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Deel deze enquête ook zoveel mogelijk met je brandweercollega’s.

Contact

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Jelle Nijeboer: j.nijeboer@vrijsselland.nl.

Vakbekwaamheid

Oefenen en opleiden doen we op veel verschillende manieren, maar wel met hetzelfde doel: vakbekwaam worden en blijven. Warm of koud, samen of individueel, op locatie of vanuit huis, digitaal of klassikaal.

Brandweeronderwijs

Delen