Meld je aan voor STH draait door!

  • Nederland
  • 24 augustus 2020

Het programma Grootschalig Brandweeroptreden en Specialistisch Optreden (GBO-SO) draait door! Via een reeks webinars nemen we je mee in de wereld van de specialismen die onder het programma vallen: Technische Hulpverlening (STH), Natuurbrandbeheersing (NBB), Logistiek en Ondersteuning (L&O) en Incidentenbestrijding Gevaarlijke Stoffen (IBGS).

Neem (online) plaats in het publiek, laat je bijpraten door de specialisten en beleef waar het binnen ieder specialisme om draait. Wat wordt er straks opgeleverd aan de regio’s? Wat is er al? Welke ontwikkelingen zijn er? Hoe werken we samen? Welke meerwaarde heb jij in de praktijk aan deze specialismen?

STH draait door! 9 en 10 september 

We trappen op 9 september 2020 om 20:00 uur af met de webinar STH draait door! Presentatrice Marjan van Es, o.a. bekend als verslaggeefster van Omroep Flevoland en tafelheer Lean Remmerde, Landelijk Coördinator STH, gaan tijdens STH draait door! in gesprek met collega’s van de brandweer, USAR.nl en ProRail. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Specialisten aan het woord over de succesvolle inzet en redding na de explosie en instorting van een grillroom in Coevorden (07-12-2019).
  • STH bereidt zich, in samenwerking met ProRail, voor op complexe spoorincidenten. Wat zijn de laatste ontwikkelingen?
  • Aan tafel met USAR.nl, hoe werken we samen en waar versterken we elkaar?
  • STH zoekt nieuwe collega's, heb jij het in je?

Herhaling

Lukt het niet om de webinar te volgen op 9 september om 20.00 uur? Volg dan de herhaling op 10 september om 15.00 uur.

Aanmelden

Meld je aan voor de webinar door een e-mail te sturen naar kennisevents@ifv.nl

Let op! Geef bij je aanmelding aan op welke dag je de webinar wil volgen, 9 september of de herhaling op 10 september. Wanneer je al op de save the date jouw deelname kenbaar hebt gemaakt hoef je dat niet nogmaals te doen.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kennisevents: kennisevents@ifv.nl. Of kijk op GBOSO draait door.

Tot woensdag 9 september 2020 om 20:00 uur, of 10 september om 15:00 uur!

Aanmelden

STH draait door wordt uitgezonden op:
9 september
20:00 - 21:00 uur
Herhaling: 10 september 15:00 - 16:00 uur

Aanmelden voor de webinar? stuur een e-mail naar: kennisevents@ifv.nl

Let op! Geef bij je aanmelding aan op welke dag je de webinar wil volgen, 9 of 10 september. 

STH iets voor jou?

STH-teams zoeken collega's. Voor de regio Oost en Zuid zijn we nog op zoek naar teamleiders. Iets voor jou? kijk dan snel op de sollicitatiepagina. Solliciteren kan nog t/m 1 december 2020.

NEV7750

Delen