Landelijke webshop

Als regio eenvoudig gadgets bestellen

  • Nederland
  • 26 februari 2020

Van sleutelhanger tot pen, van kookwekker tot een duurzame waterfles, van tasje tot inpakpapier met brandweerlogo. Reeds succesvol ingezette artikelen maar ook hele nieuwe items. Relatiegeschenken en gadgets bestel je voortaan eenvoudig via de landelijke webshop op www.brandweernederland.nl.

Je vindt er leuke en effectieve gadgets. Bijvoorbeeld om mensen aan het denken te zetten over brandveiligheid. Of om mensen te interesseren voor ons mooie brandweervak. Bij een beurs, open dag, woningcheck of in een goodiebag. Iedere regio geeft regelmatig een gadget of relatiegeschenk weg. Door de landelijke webshop zijn deze nu beschikbaar voor alle regio’s!
(tekst gaat onder de foto verder)

Promotie- en relatiegeschenken

Bestel hier je je relatiegeschenken en gadgets.

Logo en meer

Sommige items met een brandweerlogo liggen op voorraad en zijn snel te leveren, ook als het kleine aantallen betreft. Maar natuurlijk kun je ook custommade artikelen met een regionaal logo bestellen. De webshop wordt nog verder aangevuld de komende tijd. Mis je artikelen of heb je vragen, vul dan in de webshop het contactformulier in.

Nu voordelig inpakpapier bestellen

Al jaren is er vraag naar inpakpapier voorzien van brandweerlogo. Een prijzig item wat voordeliger wordt door bestellingen te bundelen. Heb je inpakpapier nodig, bestel het dan uiterlijk dinsdag 10 maart. De bestellingen worden gebundeld en bij voldoende aantallen levert dit een mooi prijsvoordeel op. In de webshop vind je de actuele (staffel)prijzen. Neem vooral een kijkje door je eenmalig te registreren.

Delen