Weet Tijs het?

Ook voorzitter Tijs van Lieshout speelt GBO-SO game

  • Nederland
  • 19 november 2020

‘Eerlijk is eerlijk: ik moest wel een paar keer een hulplijn inzetten om de vragen goed te beantwoorden. Maar ik weet nu wel meer over GBO-SO en de verschillende specialismen’, reageert Tijs van Lieshout, voorzitter Brandweer Nederland, na het spelen van de game Weet jij het?

‘De game is een leuke manier om je kennis te toetsen. En het mooie is dat het programmateam inzicht krijgt in hoeverre informatie over GBO-SO en de landelijke specialismen de mensen in het land ook daadwerkelijk heeft bereikt. Daar kunnen ze straks gericht mee aan de slag gaan’, concludeert Tijs.

Tijs van Lieshout speelt Weet jij het?

Weet jij het?

Hoeveel operationele droneteams zijn er? Waar kan het basispeloton brandweer voor worden ingezet? Wat verstaan we onder gebiedsgerichte aanpak bij natuurbrandbeheersing? Dergelijke vragen vind je in deze game. Weet jij de vragen juist te beantwoorden in een korte tijd? Misschien ben je dan wel de snelste en win je een mooie prijs! Weet je een vraag niet? Dan kun je altijd een hulplijn gebruiken. Speel nu de GBO-SO game Weet jij het?

Succes!

Je kunt nog enkele dagen meedoen met de eerste ronde. Woensdag 25 november start ronde 2.


Wegens de Algemene verordening gegevensbescherming, kunnen alleen mailadressen van de veiligheidsregio’s of brandweer deelnemen.

Let op dat je toegangscode mogelijk in je spam-map komt.

GBO-SO: Weet jij het?  

Wat weet jij over Grootschalig Brandweeroptreden en de specialismen? Doe mee met de quiz en test je kennis!

 

Social Media GBO SO App

Delen