Verbeter hoe je leert van casussen

  • Nederland
  • 25 juni 2020

De Brandweeracademie en een groep brandonderzoekers steken elk jaar veel tijd en energie in het boek Casuïstiek uit brandonderzoek: trends om van te leren. Want het is belangrijk dat jij als preventist en/of repressieve collega leert van casussen die je collega’s hebben meegemaakt.

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom zoeken we naar verbeterpunten om casussen met elkaar te delen. En daarbij is jouw hulp hard nodig! Wat vind jij van Casuïstiek uit brandonderzoek? Ben je bekend met dit boek? Zo ja, hoe gebruik je het? En welk thema mis jij nou echt? Ook zijn we benieuwd naar jouw ideeën over nieuwe vormen om te leren van casussen.

13 vragen, 5 minuten

Jouw mening helpt om leren van casussen uit brandonderzoek waardevoller te maken voor jou en je collega’s. Hopelijk wil je daarom maximaal 13 korte vragen beantwoorden. Het invullen kost maar 5 minuten. Geef direct je mening en start met de vragenlijst.

Verrassende beloning

Met je mening maak jij kans op een verrassende beloning die we verloten onder 5 deelnemers. Zodat je ook op weg naar de komst van nieuwe casussen in brandonderzoek blijft leren.

Alvast bedankt voor je mening!

Ja, ik help mee! Start de vragenlijst

Brandonderzoek

Om goed te kunnen adviseren op het gebied van risicobeheersing is kennis nodig van brand, brandverloop en brandbestrijding. Brandonderzoek is voor de brandweer een manier om te leren.

Delen