Uit de brandweerkrant

Vul in en win een taart voor jouw post of team

  • Nederland
  • 18 december 2020

Vier keer per jaar ligt de Brandweerkrant van Nederland op de koffietafels in alle brandweerposten in het land. Samen met de vijfentwintig regio’s maken we deze krant om met brandweercollega’s te delen wat er speelt en leeft, waar we trots op zijn of wat we hebben geleerd en ervaren.

QR-code lezersonderzoek

Wij zijn benieuwd of jij deze papieren versie van de krant of de online uitgave voor en door de regio’s bekijkt. Of ken je de Brandweerkrant misschien helemaal niet? Laat het ons weten en stuur het kaartje met jouw antwoorden uiterlijk 26 februari 2021 op. Je vindt een kaart met antwoordnummer bij de Brandweerkrant die vanaf 16 december 2020 op de koffietafels ligt in alle posten. Nu meteen online reageren, kan natuurlijk ook.

Vul in en maak kans op een taart!

Vier keer per jaar ligt de Brandweerkrant van Nederland op de koffietafels in alle brandweerposten in het land. Samen met de 25 regio’s maken we deze krant om met brandweercollega’s te delen wat er speelt en leeft, waar we trots op zijn of wat we hebben geleerd en ervaren.

Papier of online?
Wij zijn benieuwd of jij deze papieren versie van de krant of de online uitgave voor en door de regio’s bekijkt. Of ken je de Brandweerkrant misschien helemaal niet? Laat het ons weten! Je kunt meedoen tot 26 februari 2021.

Delen