Brandweerevent 2019

Let’s get inspired

  • Nederland
  • 30 juli 2019

De tijd vliegt! Het festivalseizoen is alweer in volle gang en de zomervakantie staat voor de deur. Fijn idee dat na de zomervakantie nog een mooi festival op je wacht; het Brandweerevent. Twee dynamische dagen waar het delen van kennis, ontmoeten en inspireren centraal staan. Want van delen word je rijk!

Dit jaar wordt een echte beleving. Want twee dagen lang bepaal je op de dag zelf waar jij je kennis en inspiratie opdoet. Je wordt tijdens het Brandweerevent namelijk verrast door de meest uiteenlopende onderwerpen, nationaal en internationaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van collega’s die vertellen over de gasexplosie in Den Haag. Je komt erachter welke eerste indruk jij maakt. Je leert over broeibranden, de uitvoeringsagenda en nog veel meer.

Inspiratieplein

Naast de deelsessies kun je ook het inspiratieplein bezoeken. Daar laten regio’s en sponsoren zien waar ze trots op zijn. Ken jij een project waarvan anderen kunnen leren? Mail ons dan vóór 1 september en laat weten wat er op het Brandweerevent zeker niet mag ontbreken.

Delen