Kom naar de allerlaatste GBO-SO ROOD-show!

  • Nederland
  • 15 november 2019

Ben je operationeel leidinggevende en heb je het afgelopen jaar de ROOD-show van GBO-SO gemist? We organiseren op 11 december in Geldermalsen op de brandweerkazerne de laatste landelijke ROOD-show. Wil je alles weten over Grootschalig Brandweeroptreden en de bijbehorende Specialismen? En antwoorden op vragen zoals: Wat heb je aan deze specialismen tijdens een incident en wat betekent het voor jouw regio? Deze dag mag je zeker niet missen.

Dit jaar begon het team van GBO-SO met de GBO-SO ROOD-shows. Tijdens de ROOD-shows informeert het team van GBO-SO het veld over het programma, de specialismen en vooral wat het in de praktijk betekent. Met een gepersonaliseerde container vol informatie- en demonstratiemateriaal trokken we het land in om alle districten te bezoeken.

Succesvolle ROOD-shows in alle districten

Begin dit jaar maakten we met de ROOD-shows van GBO-SO een vliegende start. Het ontvangst was overal hartelijk en gastvrij en we ontvingen veel enthousiaste reacties van de deelnemers zoals: ‘Ik wist niet dat er zoveel gebeurde en heel interessant om vanuit de praktijk te horen wat het nu allemaal precies inhoudt’. Alle ROOD-shows die volgden waren net zo succesvol. Na de allerlaatste ROOD-show in Drachten zijn nu alle districten bezocht. Heb je niet de kans gehad om één van de ROOD-shows te bezoeken? Dan is er nog één laatste kans!
(tekst gaat onder foto's verder)

We komen naar je toe!

Meld je nu aan voor de laatste ROOD-show!

Colonne_buitenspiegel-1280x720.jpg

Impressie van de ROOD-shows

Meld je aan voor de laatste ROOD-show

Ben je niet in de gelegenheid geweest om één van deze ROOD-shows te bezoeken? Kom dan alsnog naar de allerlaatste ROOD-show in Geldermalsen op woensdag 11 december. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Delen