Het is bijna zo ver, de allerlaatste ROOD-show

  • Nederland
  • 03 december 2019

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar de laatste ROOD-show van GBO-SO vindt plaats op 11 december op kazerne Geldermalsen. Nog één keer haalt het team van GBO-SO alles uit de kast om je mee te nemen in het programma en je te laten zien wat de verschillende specialismen inhouden en wat we kunnen betekenen voor jouw regio. Inschrijven voor de laatste ROOD-show is nog steeds mogelijk. Mis het niet en schrijf je hier in.

Het afgelopen jaar ging het team van GBO-SO alle districten langs om in gesprek te gaan met operationeel leidinggevenden over GBO en de specialismen Natuurbrandbeheersing, Incidenten met Gevaarlijke Stoffen (IBGS), Technische Hulpverlening (STH) en Logistiek en Ondersteuning (L&O). Op verschillende kazernes en opleidingscentra in de regio waren we meer dan welkom en het was mooi om te zien dat er veel animo voor de ROOD-shows was. We kregen mooie reacties en complimenten zoals: 'Wanneer gaan jullie met de ROOD-show de grens over?’, ‘Hier is echt behoefte aan’, ‘Ik heb vandaag echt veel geleerd’ en ‘Erg interessant om te weten wat er allemaal inzetbaar is vanuit de specialismen en hoe allen in z’n werk gaat’.

Zie hieronder een sfeerimpressie van de eerdere ROOD-shows.

We komen naar je toe!

Meld je nu aan voor de laatste ROOD-show!

Colonne_buitenspiegel-1280x720.jpg

Aanmelden

Was je niet in de gelegenheid om één van deze ROOD-shows te bezoeken? Kom dan alsnog naar de allerlaatste ROOD-show. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Delen