Echte branden om van te leren

  • Nederland
  • 16 juli 2019

Wat is er leuker dan samen met collega’s te leren van echte branden en dat met elkaar te delen? Dat kan tijdens het Brandweerevent! Tijdens de deelsessie ‘Echte branden om van te leren’ gaan collega’s van de Brandweeracademie aan de slag met jouw recente brand.

Dus neem jouw ‘recente brand’ mee naar het Brandweerevent. Je hoeft slechts een tijdlijn, plattegrond en wat foto’s en filmpjes mee te nemen. Én natuurlijk jouw verhaal! Collega’s van de Brandweeracademie leggen dat dan naast de Basisprincipes voor brandbestrijding (de hernieuwde kijk op brandbestrijding is inmiddels herdoopt tot Basisprincipes). Opgeven voor de deelsessie is niet nodig. Dit jaar bepaal je op de dag zelf waar jij je kennis en inspiratie opdoet.

Let’s get inspired

Dus meld je aan voor het Brandweerevent en laat je inspireren door je eigen collega’s, zowel uit eigen land als daarbuiten. Zo vertellen collega’s over de gasexplosie in Den Haag, je komt erachter welke eerste indruk jij maakt, leert over broeibranden, de uitvoeringsagenda en nog veel meer. Kijk voor het hele programma op de site.

Delen