De kracht van het verschil bij rood-wit-blauw

  • Nederland
  • 30 april 2019

Diversiteit zorgt voor creativiteit en vernieuwing. Verschillen tussen mensen zorgen ervoor dat bestaande patronen doorbroken kunnen worden en nieuwe ideeën ontstaan. Het zit hem in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en denken. Een goed team is een verzameling van verschillen. En dan komt de kracht van het verschil naar boven.

Ellie Lust

Op 28 juni organiseren rood, wit en blauw voor het eerst gezamenlijk een symposium over diversiteit bij de hulpdiensten. Onder voorzitterschap van Ellie Lust bespreken we thema’s als veiligheid en bewustwording. De dag biedt een gevarieerd programma met levensverhalen tot een college. Van een training voor meer weerbaarheid tot en met het uitwisselen van suggesties en acties voor meer diversiteit op de werkvloer.

Wil je meer weten over de kracht van het verschil? Bekijk dan het programma en meld je dan snel aan!

Organiserende partijen

Veiligheidsregio Limburg-Noord (brandweer en GGD), Ambulancezorg Limburg-Noord, Veiligheidsregio Zuid-Limburg (brandweer en ambulancezorg), GGD Zuid-Limburg, Politie Limburg, Brandweer Nederland netwerk Brandweervrouwen en netwerk Roze in Rood.

28 en 29 juni

Veiligheidsregio Limburg-Noord is dit jaar gastheer voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor Roze in Rood en Brandweervrouwen.
De opzet is iets anders dan voorgaande jaren. Het symposium De Kracht van het verschil  van Rood-Wit-Blauw is op 28 juni en bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerpen. 
Op 29 juni kunnen de deelnemers zich aansluiten bij de activiteiten van de landelijke Roze Zaterdag Venlo. 

Delen