Breek je brein!

  • Nederland
  • 27 september 2019

Loop je al tijden rond met een probleem binnen je organisatie, maar komt het niet tot een oplossing? Heb je een ideetje, maar lukt het maar niet om het concreet te maken? Of heb je al een goed plan, maar krijg je geen financiering rond in je organisatie? Kom dan op 3 oktober tijdens het Brandweerevent naar de deelsessie Breek je brein!

Tijdens het Brandweerevent komen brandweercollega’s uit het hele land bijeen om te leren, kennis de delen en geïnspireerd te raken. Dit jaar draaien we de rollen om. De kennis van onze collega’s zetten we in om met elkaar nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om na te denken over problemen waar wij dagelijks tegenaan lopen.

Pitch en win

We dagen je uit om te komen tot concrete nieuwe ideeën of producten. Pitch daarna je idee en het tofste, leukste, meest creatieve idee wordt beloond met een startkapitaal van €10.000 om dit ook daadwerkelijk uit te voeren! Je kunt ook deelnemen aan de deelsessie als sparringpartner. Samen ben je een stuk creatiever dan alleen. Kom langs en Breek je brein!

Jan van der Heydenprijs

Tien jaar reikten we de Jan van der Heyden innovatieprijs uit om een goed idee landelijk uit te werken of uit te rollen.

stoomspuit.jpg
Logo-Brandweerevent-2019-650x650.png

Delen