Brandweerevent 2019

Breek je brein!

  • Nederland
  • 23 juli 2019

Met tien jaar Jan van der Heyden-prijs (2009 - 2018) deelden we meer dan tweehonderd innovaties met elkaar. Groot of klein, eenvoudig of ingewikkeld. Alle ideeën gaven een antwoord op een vraagstuk binnen de brandweer. De vraagstukken blijven en de innovaties ook. Maar deze willen we voortaan op een andere manier delen. Na tien jaar is het tijd voor vernieuwing…

Tijdens het brandweerevent komen brandweercollega’s uit het hele land bijeen om te leren, kennis uit te wisselen en geïnspireerd te worden. Dat blijft dé plek om ook innovaties te delen. Niet alleen met collega’s, maar ook met partijen van buiten de brandweer. En dit jaar draaien we de rollen om. De kennis die bij iedereen aanwezig is, zetten we in om met elkaar nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om na te denken over problemen waar wij dagelijks tegenaan lopen.

Oproep

We dagen je uit om te komen tot concrete nieuwe ideeën of producten. En het leukste is: het tofste, leukste, meest creatieve idee wordt beloond met een startkapitaal van €10.000 om dit ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren! Heb jij nu al zelf al een onderwerp waar je met elkaar over na wilt denken? Mail dan je idee.

Let’s get inspired

Dus meld je aan voor het Brandweerevent en laat je inspireren door je eigen collega’s, zowel uit eigen land als daarbuiten. Zo vertellen collega’s over de gasexplosie in Den Haag, je komt erachter welke eerste indruk jij maakt, leert over broeibranden, de uitvoeringsagenda en nog veel meer. Aanmelden voor de deelsessies is niet nodig. Twee dagen lang bepaal je op de dag zelf waar jij je kennis en inspiratie opdoet. Kijk voor het hele programma op de site.

Jan van der Heydenprijs

Tien jaar reikten we de Jan van der Heyden innovatieprijs uit om een goed idee landelijk uit te werken of uit te rollen.

stoomspuit.jpg

Delen